Офісне крісло Примтекс плюс Samba black GTP CZ-3 Black (Samba black GTP CZ-3)

Код товару: 925742
Під замовлення
3257 Грн
  • Інформація по ПРИМТЕКС ПЛЮС Samba black GTP CZ-3
  • Виробник: ПРИМТЕКС ПЛЮС
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Samba black GTP CZ-3 Black
  • Код виробника: Samba black GTP CZ-3
  • Вага: 10 кг.
  • Габарити: 78x60x49 см.
  • Короткий опис:

    Вид - для персоналу, Максимальне навантаження, кг - 100, штучна шкіра, Матеріал каркаса - сталь, чорний

Опис ПРИМТЕКС ПЛЮС Samba black GTP CZ-3 Black

Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Samba black GTP CZ-3 Black (Samba black GTP CZ-3)

Дизайн. Елегантна класика - так можна охарактеризувати дизайн цього крісла. Лаконічні лінії силуету створюють гарний зовнішній вигляд і зручну посадку. Висока трапециевидная спинка виглядає потужно і солідно. Мінімалізм оформлення і точені форми вигідно підкреслюють класичний стиль, а чорний колір пластику додає моделі сучасні контрастні нотки домашнього затишку. Крісло досить універсальне, доречне в будь-якій обстановці. Декоративна прошивка не тільки прикрашає крісло, а й створює легкий масажний ефект.

Оббивка. Крісло Сенатор може бути виготовлено на замовлення в кількох видах матеріалів і квітів оббивки, що дає можливість підібрати оптимальний варіант і за смаком, і під стиль оформлення приміщення. Серед них і натуральна шкіра, і екошкіра, і тканину. Кожен матеріал має свої переваги, а кінцевий вибір, звичайно ж, за вами.

Механізми. У даній моделі встановлений сучасним механізм гойдання Tilt. Цей популярний механізм з можливістю фіксації в робочому положенні, який допоможе Вам урізноманітнити робочий час хвилинами приємного відпочинку. Наявність такої функції позитивно позначається на самопочутті, здоров'я, а також і на ефективності роботи. Налаштування механізму під вагу користувача виконується за допомогою циліндричної ручки під сидінням. Газліфт дозволить відрегулювати висоту посадки відповідно до зростання сидить.

Підлокітники. Підлокітники вигнутою ергономічної форми виготовлені з міцного пластику чорного кольору. Пластик має текстуровану поверхню, приємну на дотик. Такий візерунок не тільки дозволяє зручно розмістити руки, щоб вони не зсковзували, але і захищає поверхню від подряпин і пошкоджень. Висота підлокітників дозволяє наблизити крісло максимально близько до столу.

Хрестовина. Дана модель комплектується поліамідної суцільнолитий хрестовиною. Армований пластик, відсутність зварних швів і внутрішні ребра жорсткості забезпечують крісла міцність і стійкість, не дивлячись на його солідні габарити, а чорний колір відмінно поєднується з підлокітниками. Ролики забезпечать крісла необхідну мобільність. У даній моделі встановлені стандартні пластикові ролики для ковроліну, для паркету або ламінату краще їх замінити на прогумовані.

Характеристики ПРИМТЕКС ПЛЮС Samba black GTP CZ-3 Black

Матеріал каркаса сталь
Колір каркаса чорний
Вид для персоналу
Також шукають недорогі
Максимальне навантаження, кг 100
Технічне оснащення регулювання жорсткості гойдання
Матеріал оббивки штучна шкіра
Сидіння м'яке
Підлокітники м'які
Матеріал підлокітників метал
Высота min, см 86
Висота max, см 95
Ширина сидіння, см 46
Глибина сидіння, см 48
Висота спинки, см 43
Діаметр основи, см 65
Вага, кг 13
Колір оббивки чорний