Офісне крісло Примтекс плюс Samba GTP chrome wood 1.031 CZ-3 Black (Samba GTP chrome wood 1.031 CZ-3)

Код товару: 925743
Під замовлення
4100 Грн
  • Інформація по ПРИМТЕКС ПЛЮС Samba GTP chrome wood 1.031 CZ-3
  • Виробник: ПРИМТЕКС ПЛЮС
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Samba GTP chrome wood 1.031 CZ-3 Black
  • Код виробника: Samba GTP chrome wood 1.031 CZ-3
  • Короткий опис:

    Вид - для персоналу, Максимальне навантаження, кг - 100, штучна шкіра, Матеріал каркаса - хромований метал, чорний

Опис ПРИМТЕКС ПЛЮС Samba GTP chrome wood 1.031 CZ-3 Black

Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Samba GTP chrome wood 1.031 CZ-3 Black (Samba GTP chrome wood 1.031 CZ-3)

Крісло Samba з оббивкою зі шкірозамінника (винилискожа), виготовлено на основі металевого каркаса. Зручна спинка і наявність підлокітників дозволяють відчувати себе комфортно людині будь-якого віку. Модель комплектується пневмопатроном, за допомогою якого ви легко зможете відрегулювати висоту сидіння під параметри вашого робочого столу і під свій зріст. Особливості: підлокітники, комфортна спинка, механізм гойдання, комфортне сидіння, регулювання ступеня жорсткості гойдання, регульована висота сидіння, хромована база.

ГО "Примтекс плюс" є виробником крісел і стільців для офісів, барів і кафе. У виробах Примтекс Плюс використовуються сертифіковані комплектуючі імпортного та вітчизняного виробництва. Крісла оснащені високоякісними сучасними механізмами, що дозволяють легко регулювати висоту і кут нахилу сидіння. Підлокітники з сучасних матеріалів дають відчуття комфорту. За рахунок використання якісного поролону досягається висока пружність сидіння і спинки.

Широка колірна гамма шкіри, тканин, винилискожи, дерев'яних деталей дозволяє задовольнити найвищі вимоги до інтер'єру офісу. Підприємство Примтекс Плюс в роботі керується такими принципами: постійна наявність на складі товару; найкоротші терміни виготовлення замовлень; жорсткі вимоги до якості виробів; конкурентно-спроможна ринкова ціна; гнучка цінова політика роботи з дилерами.

Основними завданнями для нас є постійне підвищення якості продукції, що випускається, а також розширення її асортименту. Вся продукція має сертифікат відповідності УкрСЕПРО і гігієнічний висновок МОЗ України.

Наше підприємство є постійним учасником меблевих виставок України, Росії, Німеччини. Співпраця з провідними меблевими фабриками Європи дозволяє розширювати асортимент продукції, вносити в нього принципово нові ідейні концепції виробництва, результатом яких є випуск якісних і комфортних виробів. З 2002 року підприємство займається експортом продукції, що виробляється в багато країн світу, такі як Росія, Литва, Латвія, Естонія, Молдова, Казахстан, Грузія, Узбекистан, Туреччина, США, Болгарія, Іспанія, Білорусь, Азербайджан.

Характеристики ПРИМТЕКС ПЛЮС Samba GTP chrome wood 1.031 CZ-3 Black

Матеріал каркаса хромований метал
Колір каркаса нержавіюча сталь
Вид для персоналу
Також шукають комп'ютерні
Максимальне навантаження, кг 100
Технічне оснащення регулювання жорсткості гойдання
Матеріал оббивки штучна шкіра
Сидіння м'яке
Підлокітники тверді
Матеріал підлокітників метал
Высота min, см 86
Висота max, см 95
Ширина сидіння, см 46
Глибина сидіння, см 48
Висота спинки, см 43
Діаметр основи, см 65
Вага, кг 13
Колір оббивки чорний