Офісне крісло Примтекс плюс Stella GTP Black Wood 1.007 S-82 Beige (Stella GTP black wood 1.007 S-82)

Код товару: 925749
Під замовлення
3268 Грн
  • Інформація по ПРИМТЕКС ПЛЮС Stella GTP black wood 1.007 S-82
  • Виробник: ПРИМТЕКС ПЛЮС
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Stella GTP Black Wood 1.007 S-82 Beige
  • Код виробника: Stella GTP black wood 1.007 S-82
  • Вага: 8 кг.
  • Габарити: 78x60x49 см.
  • Короткий опис:

    Вид - для персоналу, штучна шкіра, Матеріал каркаса - сталь, бежевий

Опис ПРИМТЕКС ПЛЮС Stella GTP Black Wood 1.007 S-82 Beige

Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Stella GTP Black Wood 1.007 S-82 Beige (Stella GTP black wood 1.007 S-82)

Дизайн. Елегантна класика - ось як можна охарактеризувати це крісло. Силует строгий і лаконічний. Єдина прикраса - це драпірування в центральній частині сидіння, сформована за допомогою ліній прошивки оббивки. Механізми. Дане крісло оснащене механізмом Тілт - механізмом гойдання підвищеної комфортності. Цей популярний механізм з можливістю фіксації в робочому положенні, який допоможе вам урізноманітнити робочий час хвилинами приємного відпочинку. Перебуваючи в улюбленому кріслі, ви релаксіруете, навіть не перериваючи важливий телефонний дзвінок або продовжуючи становити важливий звіт. Механізм досить просто відрегулювати під конкретну вагу користувача за допомогою циліндричної ручки під сидінням. Газліфт допоможе встановити оптимальну для Вашого росту висоту сидіння.

Хрестовина. Хрестовина у даного крісла з міцного металу. Завдяки цьому йому забезпечена надійність і стійкість. Така хрестовина з часом не втратить свій первинний зовнішній вигляд і буде довго радувати вас своїм холодним блиском. Крісло легко пересувається за допомогою роликових опор. При виборі виду роликів потрібно керуватися типом підлогового покриття в приміщенні: пластикові підійдуть для ковроліну, а прогумовані - для паркету або ламінату. Для даної моделі відмінно підійдуть ролики зі спеціальною хромованою накладкою, яка більш гармонійно вписується в загальну концепцію дизайну крісла.

Особливості. Спинка крісла має правильний вигин у поперековій області, завдяки чому знімається навантаження з хребта і ви будете продуктивно і комфортно працювати, зовсім не відчуваючи втоми навіть в кінці робочого дня. Форма дерев'яного каркаса спинки і правильний розподіл товщини наповнювача дозволили зробити посадку максимально комфортною і огортає. Бічна підтримка, поперековий валик і інтегрований підголівник - всі ці вигини повторюють анатомічна будова хребта для комфортної та правильної його підтримки. Поглиблення в центрі сидіння і скошений передній край допомагають уберегти ноги від затікання і накопичення втоми після тривалого перебування в одному положенні.

Характеристики ПРИМТЕКС ПЛЮС Stella GTP Black Wood 1.007 S-82 Beige

Вид для персоналу
Також шукають недорогі
Матеріал каркаса сталь
Колір каркаса чорний
Колір оббивки бежевий
Технічне оснащення режим гойдання
Матеріал оббивки штучна шкіра
Сидіння м'яке
Підлокітники тверді
Матеріал підлокітників дерево
Опори пластикові ролики
Высота min, см 86
Висота max, см 95
Ширина сидіння, см 46
Глибина сидіння, см 46
Висота спинки, см 42
Вага, кг 13