Офісне крісло Примтекс плюс Zodiak H-17

Код товару: 925772
Під замовлення
5865 Грн
  • Інформація по ПРИМТЕКС ПЛЮС Zodiak H-17
  • Виробник: ПРИМТЕКС ПЛЮС
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Zodiak H-17
  • Вага: 15 кг.
  • Габарити: 95x62x45 см.
  • Короткий опис:

    Вид - для персоналу, Максимальне навантаження, кг - 100, штучна шкіра, Матеріал каркаса - пластик, бежевий

Опис ПРИМТЕКС ПЛЮС Zodiak H-17

Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Zodiak H-17

Дизайн. Оригінальна горизонтальна прошивка в центрі сидіння і спинки створює неповторні лінії силуету, за якими ви безпомилково впізнаєте Зодіак. Класичні кольори екокожі, натуральної шкіри або тканини, в яких представлено крісло, гармонійно впишуться в будь-який інтер'єр.

Оббивка. Як оббивного матеріалу використовується еко-шкіра - сучасний матеріал, який вдало поєднав в собі "дихаючі" властивості натуральної та еластичну міцність штучної шкіри. Він міцний, зносостійкий і забезпечить крісла бездоганний зовнішній вигляд протягом багатьох років. Натуральна шкіра, в якій також можна виготовити Зодіак - найкращий варіант для будь-якого офісного крісла, але його мінус - це ціна. Ця модель також може бути виготовлена ​​в оббивці з тканини двох видів.

Механізми. У даній моделі встановлений сучасним механізм гойдання Tilt. Цей популярний механізм з можливістю фіксації в робочому положенні, який допоможе Вам урізноманітнити робочий час хвилинами приємного відпочинку. Перебуваючи в улюбленому кріслі, ви релаксіруете, навіть не перериваючи важливий телефонний дзвінок або продовжуючи становити важливий звіт. Механізм досить просто відрегулювати під конкретну вагу користувача за допомогою циліндричної ручки під сидінням.

Підлокітники. Підлокітники дугоподібної ергономічної форми виготовлені з міцного пластику чорного кольору. Пластик має текстуровану поверхню, приємну на дотик. Такий візерунок не тільки дозволяє зручно розмістити руки, щоб вони не зсковзували, але і захищає поверхню від подряпин і пошкоджень. Висота підлокітників дозволяє наблизити крісло максимально близько до столу.

Хрестовина. Хрестовина крісла також виготовлена ​​з чорного пластику. Хрестовина 5-ти променева, укомплектована роликовими опорами. Поверхня хрестовини також має текстуровану поверхню для зручності і захисту від подряпин. Пластикові ролики забезпечать крісла необхідну мобільність і підійдуть для м'яких підлогових покриттів, наприклад для ковроліну. Зодіак - привабливе зовні, комфортне та якісне крісло за прийнятною ціною!

Характеристики ПРИМТЕКС ПЛЮС Zodiak H-17

Діаметр основи, см 62
Вага, кг 18.4
Колір каркаса чорний
Колір оббивки бежевий
Також шукають на колесиках
Вид для персоналу
Максимальне навантаження, кг 100
Технічне оснащення режим гойдання
Матеріал оббивки штучна шкіра
Сидіння м'яке
Матеріал каркаса пластик
Підлокітники тверді
Матеріал підлокітників пластик
Опори пластикові ролики
Высота min, см 109
Висота max, см 118
Ширина сидіння, см 47
Глибина сидіння, см 46
Висота спинки, см 61