Офісне крісло Примтекс плюс Prestige GTP NEW C-11 Black (Prestige GTP NEW C-11)

Код товару: 950653
Під замовлення
2471 Грн
  • Інформація по ПРИМТЕКС ПЛЮС Prestige GTP NEW C-11
  • Виробник: ПРИМТЕКС ПЛЮС
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Prestige GTP NEW C-11 Black
  • Код виробника: Prestige GTP NEW C-11
  • Вага: 8 кг.
  • Габарити: 63x60x28 см.
  • Короткий опис:

    Вид - для персоналу, тканина, Матеріал каркаса - пластик, чорний

Опис ПРИМТЕКС ПЛЮС Prestige GTP NEW C-11 Black

Крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Prestige GTP NEW C-11 Black (Prestige GTP NEW C-11)

Офісне крісло для персоналу Примтекс Плюс PRESTIGE GTP NEW є невід'ємною частиною будь-якого робочого місця, адже воно здатне забезпечити комфорт для свого користувача, при цьому не викликавши складнощів в експлуатації і догляді. Примтекс Плюс PRESTIGE GTP NEW розраховане на інтенсивне користування і, завдяки використовуваним міцним і стійким до зносу матеріалами для його виробництва, здатне витримувати великі навантаження, не втрачаючи своїх початкових характеристик і зовнішнього привабливого вигляду.

Для того, щоб ви легко змогли вибрати оптимальне рішення під інтер'єр будь-якого офісу, виробник пропонує хороший вибір матеріалу оббивки. Ну а такі механізми, встановлені в Примтекс Плюс PRESTIGE GTP NEW, як перманент-контакт і газлифт допоможуть з його регулюваннями, дозволяючи вам встановити не тільки висоту сидіння, але і висоту і нахил спинки.

Українське підприємство під назвою Примтекс Плюс спеціалізується на виробництві і реалізації такої продукції, як офісні меблі. Для виготовлення і випуску крісел і стільців під власним торговим знаком компанія застосовує виключно сертифіковані комплектуючі від перевірених зарубіжних і вітчизняних постачальників.

Офісні меблі від Примтекс Плюс оснащується високоякісними ергономічними механізмами регулювання кута нахилу і висоти, підлокітниками з матеріалів першокласної якості, тому вона характеризується високою комфортністю. Різноманітність моделей, матеріалів, комплектуючих і колірної гами в ассоріментной лінійці меблів від даного українського виробника, дозволяє споживачам вибрати продукт для будь-якого офісу. Вся продукція, що реалізується під торговою маркою Примтекс Плюс, допущена Міністерством охорони здоров'я України, а також, має сертифікат відповідності УкрСЕПРО.

Дана компанія регулярно бере участь в престижних спеціалізованих виставках не тільки в Україні, але і в таких країнах, як Росія і Німеччина. Виробник кооперується з провідними європейськими меблевими фабриками. У числі клієнтів Примтекс Плюс присутні: Київська міська державна адміністрація, Служба безпеки України, Кабінет Міністрів України та Міністерство внутрішніх справ.

Характеристики ПРИМТЕКС ПЛЮС Prestige GTP NEW C-11 Black

Матеріал каркаса пластик
Колір каркаса чорний
Вид для персоналу
Також шукають недорогі
Технічне оснащення регулювання висоти спинки
Матеріал оббивки тканина
Сидіння м'яке
Підлокітники тверді
Матеріал підлокітників пластик
Опори пластикові ролики
Высота min, см 96
Висота max, см 108
Ширина сидіння, см 43
Глибина сидіння, см 39
Діаметр основи, см 62
Колір оббивки чорний