Офісне крісло Richman Кельн ЛБ сітка чорна (IM0000094) Кельн ЛБ сетка черная

Код товару: 1545813
Під замовлення
5422 Грн
  • Інформація по Richman IM0000094
  • Виробник: Richman
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Кельн ЛБ сетка черная
  • Код виробника: IM0000094
  • Короткий опис:

    Вид - для персоналу, Максимальне навантаження, кг - 120, сітка, Матеріал каркаса - метал, чорний

Опис Richman Кельн ЛБ сетка черная

Крісло Кельн - Популярне крісло в урбаністичному стилі, в якому відмінно поєднуються сітчаста оббивка і металевий трубчастий каркас. Ці складові створили неповторний силует: легкий, витончений і в той же час міцний і надійний. Завдяки стильному зовнішньому вигляду дане крісло стане справжньою окрасою сучасного офісного інтер'єру або домашнього кабінету в мінімалістичному стилі або в стилі Hi-Tech. Сидіти в кріслі саме задоволення завдяки високій спинці, досить широкою і зручною посадці. Сітчаста оббивка спинки - головний козир цієї моделі. З такою оббивкою ви комфортно будете почувати себе навіть в жарку погоду, адже вона відмінно вентилюється.

Дизайн. Каркас крісла виконаний з хромованого металу, на який натягнута нейлонова сітка - відмінний інноваційний матеріал, міцний, "дихаючий" і еластичний. Цей матеріал - основний елемент декору даної моделі, який робить крісло повітряним. У поєднанні зі шляхетним чорним кольором і хромованим деталями таке оформлення робить крісло Кельн універсальним, відповідним до будь-якого інтер'єру.

Оббивка. В якості оббивки в даній моделі використана нейлонова сітка. Цей матеріал має високі показники еластичності, міцності і зносостійкості. Вона відмінно витримує щоденні інтенсивні навантаження в режимі сучасної офісної життя. Сітчаста спинка легко пропускає повітря, а значить сидіти в такому кріслі дуже комфортно, особливо в жарку погоду.

Механізми. Механізм гойдання Tilt, встановлений в даній моделі, дає можливість переключитися від роботи в режим приємного релаксу, не залишаючи робоче місце. Даний механізм має індивідуальну настройку під вагу користувача. Повернути в робоче положення крісло можна одним рухом руки. Газліфт дозволить відрегулювати висоту крісла так, щоб ви влаштувалися в ньому з максимальним комфортом відповідно до вашого зростанням.

Підлокітники. У даній моделі оригінальні підлокітники з плоскою металевої труби, яка має гвинтові вигини в місцях кріплення до крісла. Ця деталь в поєднанні з вдосконаленим прихованим кріпленням збільшує жорсткість і надійність конструкції каркаса крісла. Висота підлокітників підібрана таким чином, щоб в нижньому положенні сидіння крісло можна було засунути під робочий стіл і звільнити простір біля столу.

Хрестовина. У кріслі Кельн встановлена ​​алюмінієва цільнолита хрестовина. Така хрестовина дуже міцна за рахунок відсутності зварних швів і може витримувати навантаження до 120 кг і навіть більше. Полірована поверхня металу не боїться подряпин і збереже красівій зовнішній вигляд надовго. Ролики забезпечують крісла необхідну мобільність. Для даної моделі відмінно підійдуть ролики з хромованими накладками, які за бажанням можна замовити додатково. Також при виборі виду роликів потрібно враховувати тип підлогового покриття в приміщенні, де буде стояти крісло. Для паркету або ламінату краще зупинитися на роликах з прогумованими коліщатками.

Особливості. Висока ергономічна спинка з металевої труби має прогин в поперековій ділянці, який забезпечує вашій спині комфортну підтримку, а вам гарне самопочуття навіть у кінці насиченого робочого дня. У місці вигину труба каркаса додатково армована, що збільшує її міцність Посадка помірно жорстка, що добре для збереження правильної постави. Для більшої міцності в сидінні використаний додатковий шар оббивки для збільшення міцності і для захисту від просідання сітки.

У даній моделі є модифікація на полозах Кельн • Richman • CH CF, яку доцільно купувати в комплекті до основного крісла для укомплектування всього офісного простору в єдиному стилі.

Кельн - це ефектна зовнішність і ефективна ергономіка. Переконайтеся в цьому самі!

Характеристики Richman Кельн ЛБ сетка черная

Вид для персоналу
Максимальне навантаження, кг 120
Технічне оснащення режим гойдання
Матеріал оббивки сітка
Сидіння м'яке
Матеріал каркаса метал
Підлокітники м'які
Матеріал підлокітників метал
Опори прорезинені ролики
Высота min, см 91
Висота max, см 99
Ширина сидіння, см 54
Глибина сидіння, см 47
Висота спинки, см 45
Колір каркаса хром
Колір оббивки чорний
Також шукають на колесиках