Крісло офісне Special4You ExtremeRace Black/Green (E5623)

Код товару: 1083980
Немає в наявності
  • Інформація по Special4You E5623
  • Виробник: Special4You
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: E5623
  • Вага: 21 кг.

Опис Крісло офісне Special4You ExtremeRace Black/Green (E5623)

Крісла Special4You серії ExtremeRace, призначені для тривалого перебування за компьютором, будь це гра або робота і відрізняють наступні параметри, які задовольнять найвибагливішого користувача:
Регулювання крісла по висоті - дозволяє підняти або опустити сидіння на потрібний рівень для правильної посадки, при якій коліна повинні бути зігнуті під прямим кутом.
Підлокітники - з посиленого поліпропілену регулюються в самих різних напрямках: вгору / вниз, від крісла / до крісла.
Режим гойдання - заспокоює нервову систему, усуває статичне навантаження на м"язи і хребет, що безсумнівно є корисним для здоров"я. У більшості випадків супроводжується регулюванням під вагу користувача.
Висока спинка - цей параметр дуже важливий, якщо ви проводите в кріслі понад 2 години поспіль. Така спинка доходить до рівня плечей користувача, це дозволяє розслабити плечовий пояс.
Кут нахилу спинки крісла регулюється як в автомобільному сидінні і фіксується навіть в горизонтальному положенні, що дає можливість повністю розслабитися.
Профільована спинка - спинка, що має анатомічно правильну форму, що повторює природний вигин хребта, створюваний кривизною поперекової опори і вигином грудного відділу хребетного стовпа. Така спинка дозволяє зберігати природний кровотік для живлення хребта і головного мозку. Що благотворно позначається на здоров"ї та самопочутті.
Профільоване сидіння - анатомічно правильне сидіння, що забезпечує максимальний комфорт і турботу про здоров"я, адже на такому сидінні не відбувається передавливання судин і застою крові (у внутрішніх органах).
В якості оббивки крісел ExtremeRace використовують високоякісну штучну шкіру. Даний вид матеріалу відрізняється стійкістю до механічних впливів.

Характеристики Крісло офісне Special4You ExtremeRace Black/Green (E5623)

Материал обивки искусственная кожа
Механизм фиксации нет
Подголовник есть
Подлокотники есть
Механизм качания есть
Основание крестовина с роликами