Осушувач повітря Gorenje D 16 M

Код товару: 733997
Немає в наявності
  • Інформація по Gorenje D 16 M
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: D 16 M
  • Вага: 16 кг.
  • Габарити: 51x37x30 см.
  • Короткий опис:

    Тип - побутовий, влаговидалення (л / добу) - 16 л/добу, споживана потужність - 430 Вт, тип управління - електронне, дисплей - так, габарити - 51 х 35 х 24.5 см, вага - 14 кг, колір - білий

Опис Gorenje D 16 M

LED дисплейЗрозуміле керуванняЕлектронне керування дозволяє обрати три режими: Розумна сушарка, Безперервне осушення та Інтелектуальна система осушення. Ви можете встановити таймер на строк до 24 годин і вибрати одну з трьох швидкостей вентилятора. За допомогою кнопок вниз та вгору ви можете встановити рівень вологості між 35% та 85 %.
Всі налаштування чітко відбражаються на світлодіодному дисплеї.
Компактний дизайнМобільний і тихийЧотири коліщатка і зручні ручки з обох боків пристрою роблять переміщення дуже зручним та легим. Крім того осушувач так тихо працює, що ви навіть не помітите, що він знаходиться з вами в одній кімнаті.
Розумна сушаркаВаші речі висихатимуть швидшеПрилад інтенсивно осушує приміщення завдяки високошвидкісному вентилятору. Потужність можна налаштувати відповідно до наявних вологості та температури в приміщенні. Максимальний час роботи в режимі сушарки — 10 годин.
Автоматичне вимкненняКонтейнер для конденсату має об'єм 3 л. Коли він заповнюється, осушувач автоматично вимикається, і на дисплеї з'являється код P2. Крім того, до осушувача можна підключити дренажний шланг, який дозволить відводити конденсат безпосередньо до стоку, і вам не доведеться виливати воду із резервуру.
Автоматичні функціїСамодіагностика та автоматичний захистФункція автоматичного відтаювання запобігає утворенню інею на випарнику і дозволяє проводити осушення при низьких температурах.
Авторестарт - зручна функція в разі збою в електромережі. Коли живлення відновлюється, осушувач автоматично відтворює останній режим роботи.
Пристрій також виявляє витік холодоагенту і автоматично вимикається.
Виявлення протікання холодоагентуАвтоматично виявляє витік холодоагента і вимикає пристрій - додатковий захист компресора.
Автоматичне розморожуванняЗапобігає замерзанню випарника і дозволяє проводити осушення за низьких температур ззовні.
Автоматичний повторний запускПерезапускається автоматичноУ разі припинення електропостачання, після перезапуску, прилад автоматично відновлює останній режим роботи.

Характеристики Gorenje D 16 M

Основні
Тип Осушувач повітря
Площа приміщення 44 кв.м
Метод зволоження Водне
Oснащення Дисплей
Таймер
Індикатор заміни фільтра
Ємність резервуара для води 3 л
Функції
Додатково Автоматичне вимикання
Захист від витоку фреону
Фільтр осушення
Фільтр для очищення повітря
Постійне відведення конденсату
Функція осушення
Турбо режим
Можливість програмування
Регулювання інтенсивності осушення
Вільне переміщення
Фізичні
Потужність 350 Вт
Рівень шуму 50 дБ
Колір білий
Габарити 35 x 51 x 24.5
Вага 14 кг