Набор отверток Xiaomi Mi Precision Screwdriver Kit MJJXLSD002QW (BHR4680GL)

Код товару: 1111009
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi BHR4680GL
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: BHR4680GL

Опис Набор отверток Xiaomi Mi Precision Screwdriver Kit MJJXLSD002QW (BHR4680GL)

Висока точність виготовлення
Кращі сучасні німецькі технології втілилися в даному інструменті, що гарантує його якість і тривалу роботу.

Wiha - значить Wilhelm Hahn
Назва німецької компанії "Wiha" (виробник професійних ручних інструментів) сформувалося згідно ініціалами її засновника Віллі Хана.

Гвинтоверт, анодований пенал і 24 насадки - приголомшливий комплект
Викрутка і біти поставляються в спеціальному анодируваному і антикорозійному пеналі, який до того ж володіє прекрасним дизайном і за рахунок округлених країв досить комфортно розміщується в руці користувача.

24 насадки в комплекті
MiJia Wiha Screwdriver Set включає в себе і 24 високоточні магнітні насадки, які виконані з інструментальної сталі і забезпечать досить тривалий термін служби бітів

Зручна рукоятка з ковпачком
Спеціальна рукоятка викрутки виконана з анодованого алюмінію, абсолютно не ковзає в руках і оснащена спеціальним ковпачком, для зручного обертання викрутки з упором в долоню. Завдяки такому механізму годі й перехоплювати рукоятку і рука менше втомлюється.

Ідеальний вибір для багатьох пристроїв
MiJia Wiha - прекрасний вибір як для побутового застосування так і в професійній ремонтної діяльності. За допомогою даного інструменту Ви зможете легко полагодити ноутбук, планшет, смартфон, годинник і багато інших електронних пристроїв і девайси повсякденного використання.

Кращий дизайн
MiJia Wiha - це прекрасне рішення і відмінний вибір, як для фахівців, які займаються ремонтом різних цифрових/електронних девайсів, так і для користувачів, які хочуть самостійно відремонтувати повсякденні пристрої.