Намет Mousson ATLANT 3 AL KHAKI (7875)

Код товару: 890276
Немає в наявності
  • Інформація по MOUSSON 7875
  • Виробник: MOUSSON
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: ATLANT 3 AL KHAKI
  • Код виробника: 7875
  • Вага: 3.5 кг.
  • Габарити: 50x20x20 см.
  • Короткий опис:

    Призначення - для піших і гірських походів, форма - півсфера, Місткість - тримісні, Водостійкість тенту - 3000 мм в. ст., Висота - 1.25 м, Вага - 3.89 кг, Колір - хакі

Опис MOUSSON ATLANT 3 AL KHAKI

Намет MOUSSON ATLANT 3 AL KHAKI (7875)Тримісний намет починається з одного входу в одне просторе приміщення. У ній є тамбур, де ви зможете скласти свої речі, не віднімаючи у себе житловий простір. Зовнішній тент і внутрішня частина намети виконані з поліестеру - легкої тканини з поліефірного волокна. Вона славиться високою міцністю і низькою гігроскопічністю. Спеціальне плетіння RipStop додало тканини додаткову міцність і стійкість до розривів. Модель захищена поліуретановим просоченням - коефіцієнт водонепроникності намети підвищений. Дно моделі виконано з водонепроникного оксфорда.
Українська компанія Mousson - це молодий виробник, який зумів вийти на великий ринок в 2012 році. Вона почала з виробництва мангалів, і цей постріл виявився більш ніж вдалим - мільйони одиниць товару розійшлися, як гарячі пиріжки, залишивши покупців задоволеними і задоволеними. Mousson не зупинилися на досягнутому, і вже через кілька місяців представили свій наступний козир - туристичне спорядження. Компанія стверджує, що з'єднала в собі кращі товари для відпочинку національного виробництва. Високий професіоналізм і відповідальне ставлення до своєї справи завжди гарантують високу якість.
ТМ MOUSSON - це національний виробник товарів для комфортного відпочинку. Вся продукція виготовляється на основі досліджень потреб споживачів з використанням новітніх технологій, високоякісних матеріалів і устаткування. Грунтовна перевірка товарів на кожному етапі виробництва дозволяє переконатися, що покупець отримає 100% якісний і довговічний продукт. Товари відпускної групи від ТМ MOUSSON - це продукція нового покоління, вершина інженерно-дизайнерського мистецтва, гарантує Вам задоволення від скоєного відпочинку на довгі роки!

Характеристики MOUSSON ATLANT 3 AL KHAKI

Назначение для піших і гірських походів
Форма півсфера
Місткість тримісні
Кількість шарів двошарові
Наявність тамбура є
Каркас алюміній
Зовнішній тент 210T 68D Ripstop Polyester PU 3000mm W/R, F/R
Водостійкість тенту 3000 мм в. ст.
Внутрішній намет 210T 68D Ripstop Breathable Polyester
Підлога 150D Polyester Oxford 5000 мм
Висота 1.25 м
Розміри спального місця 210 x 205 x 125 см
Розміри упаковки 60 x 17 см
Вага 3.89 кг
Колір хакі