Намет Skif Outdoor Adventure II 200x200 cm Orange/Blue (SOTDL200OB)

Код товару: 1191515
Під замовлення
1909 Грн
  • Інформація по SKIF Outdoor SOTDL200OB
  • Виробник: SKIF Outdoor
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 3 міс.
  • Модель: Adventure II 200x200 cm Orange/Blue
  • Код виробника: SOTDL200OB
  • Вага: 2 кг.
  • Габарити: 62x16x12 см.
  • Короткий опис:

    Призначення - кемпінгові, форма - півсфера, Місткість - тримісні, Водостійкість тенту - 500 мм в. ст., Висота - 1.35 м, Вага - 2 кг, Колір - помаранчевий

Опис SKIF Outdoor Adventure II 200x200 cm Orange/Blue

Skif Outdoor Adventure II — компактний 3-місний кемпінговий намет, призначений для використання в якості укриття від сонця і ночівлі під час туристичних походів, риболовлі, полювання і відпочинку на природі.

Намет Adventure II виготовлений ​​зі спеціального дихаючого поліестеру 170T, завдяки чому в ньому не душно навіть за умови закритих дверей. Модель має рівень водонепроникності 500 мм в/с, і без проблем витримує невеликі опади у вигляді дощу і роси. Також намет має спеціальне покриття, яке захищає від ультрафіолетових променів, що є незамінним при використанні в сонячну погоду.

Два входи-виходи, продубльовані антимоскітною сіткою, забезпечать комфортну вентиляцію в жарку погоду і доступ з будь-якого боку. Основні двері і сітки оснащені двосторонньою фурнітурою, що дозволяє зручно відкривати і закривати їх як зовні, так і зсередини.

Каркас намету являє собою дві складові дуги, всі секції яких скріплені між собою гумкою, що запобігає втраті одного з елементів і істотно спрощує процес складання. Дуги виконані з трубчастого гнучкого склопластику, здатного витримувати високі навантаження.

Adventure II комплектується тентом з того ж матеріалу, що і основний намет і має додаткову дугу, що робить його більш стійким до навантажень.

Модель оснащена кишенею усередині для зберігання необхідних дрібниць і гачком під сітчастим куполом для підвішування ліхтарика. Намет комплектується стропами і сталевими кілочками, для фіксації його до землі.

Особливістю моделі Skif Outdoor Adventure II є простота експлуатації — встановити і зібрати даний намет зможе навіть турист-початківець за лічені хвилини. Досить просто зібрати дуги, протягнути в спеціальні кишені з зовнішньої сторони намету і підняти його разом з каркасом, вставивши дуги в пластикові кріплення біля основи. Далі намет фіксується за допомогою строп до сталевих кілочків. Тент кріпиться до кілочків за допомогою гумок.

Намет Skif Outdoor Adventure II представлений ​​в декількох кольорах.

Характеристики SKIF Outdoor Adventure II 200x200 cm Orange/Blue

Особливості всі шви герметизуються термостійкою стрічкою для запобігання попадання води.
Призначення кемпінгові
Форма півсфера
Місткість тримісні
Кількість шарів одношарові
Наявність тамбура немає
Каркас скловолокно (fiberglass)
Зовнішній тент 170T Polyester
Водостійкість тенту 500 мм в. ст.
Підлога PE 100 г/м2
Висота 1.35 м
Розміри зовнішні 200 x 200 x 135 см
Розміри спального місця 200 x 200 x 135 см
Розміри упаковки 16 x 12 x 62 см
Вага 2 кг
Колір помаранчевий