Намет Time Eco Easy Camp-3

Код товару: 736964
Немає в наявності
  • Інформація по Time Eco Easy Camp-3
  • Виробник: Time Eco
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Easy Camp-3
  • Вага: 3 кг.
  • Габарити: 50x20x20 см.
  • Короткий опис:

    Призначення - для піших і гірських походів, форма - півсфера, Місткість - тримісні, Водостійкість тенту - 1000 мм в. ст., Висота - 1.2 м, Вага - 2.6 кг, Колір - синій

Опис Time Eco Easy Camp-3

Вилазка на природу, похід в гори - дуже важливий момент, коли необхідно врахувати всі нюанси і можливості, що б не зіпсувати відпочинок собі і свій сім'ї. Наявність зручної намети - запорука приємного відпочинку та гарного настрою. Комфортна ночівля на природі без намету стає практично неможливою. Тримісний туристичний намет Time Eco Easy Camp-3 стане відмінним вибором для літнього і міжсезонного кемпінгу, сімейного подорожі на річку чи в ліс. Намет за своїми розмірами розрахований на трьох осіб. Він має напівсферичну форму і навіс, який встановлюється на стійки. Каркас палатки надійно утримують секційні дуги зі скловолокна.

Time Eco Easy Camp-3 простий і зручний в установці і експлуатації. За рахунок використання в якості матеріалу верху прогумованого поліестеру намет не пропускає воду, не продувається вітром і захищає від спекотного сонця. Міцний підлога з поліетилену збереже сухість під час дощу. Передбачена на вході в намет антимоскітна сітка захистить вас від надокучливих комах. Такий намет стане вашим затишним будинком в будь-яку погоду. Зручний чохол, передбачений в комплекті, оснащений ручками, завдяки чому її буде зручно нести, вона не займе багато місця. Київська компанія Time Eco відносно молода, але її продукція вже завоювала популярність не тільки в Україні, але і в інших країнах. Відмінна якість і приваблива ціна товарів Тайм Еко дозволяють компанії урізноманітнити випуск своєї продукції. Це і кухонний текстиль, санки для прогулянок, декоративні товари для будинку, електричні гірлянди.

Характеристики Time Eco Easy Camp-3

Призначення для піших і гірських походів
Форма півсфера
Місткість тримісні
Кількість шарів одношарові
Наявність тамбура немає
Каркас скловолокно (fiberglass)
Зовнішній тент 180T Polyester 1000 мм
Водостійкість тенту 1000 мм в. ст.
Внутрішній намет поліестер
Підлога поліетилен
Висота 1.2 м
Розміри зовнішні 200 x 180 x 120 см
Розміри спального місця 200 x 180 x 120 см
Розміри упаковки 54 x 13 см
Вага 2.6 кг
Колір синій