Намет Time Eco Minilite-2

Код товару: 810494
Немає в наявності
  • Інформація по Time Eco Minilite-2
  • Виробник: Time Eco
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Minilite-2
  • Вага: 3 кг.
  • Габарити: 40x20x20 см.
  • Короткий опис:

    Призначення - кемпінгові, форма - будиночок, Місткість - двомісні, Водостійкість тенту - 1000 мм в. ст., Висота - 0.9 м, Вага - 1 кг, Колір - сірий

Опис Time Eco Minilite-2


Намет Time Eco Minilite-2
Якщо ви дружною сім'єю або невеликою компанією вирішили відправитися в тривалий похід, риболовлю чи просто на море, то вам обов'язково знадобиться зручний намет, в якій ви зможете комфортно відпочити вночі або ж просто сховатися від дощу чи сонця.

Її досить зручно і швидко встановлювати. Простора конструкція підходить для розміщення двох мандрівників, при цьому вони не будуть доставляти дискомфорт один одному. На вході присутній москітна сітка від комах і вентиляційний клапан.

Намет має надійну стійку конструкцію. Верх намети виготовлений з міцного поліестеру з прогумованим покриттям, а підлога з щільного поліетилену завдяки чому вам абсолютно не страшний навіть злива. Як матеріал для дуг застосовується склопластик, за рахунок чого вся конструкція має невелику вагу.

Компанія ТОВ «Тайм Еко» була заснована в 2001 році. Основний напрямок діяльності компанії - оптові продажі товарів для кемпінгу, саду, дачі, активного і пляжного відпочинку. Компанія була першопрохідцем на ринку України в сегменті продукції товарів для відпочинку. В асортименті нашої компанії представлені товари провідних європейських і світових виробників.



Характеристики Time Eco Minilite-2

Також шукають недорогі 2-місні
Призначення кемпінгові
Форма будиночок
Місткість двомісні
Кількість шарів одношарові
Наявність тамбура немає
Каркас скловолокно (fiberglass)
Зовнішній тент 180T Polyester 1000 мм
Водостійкість тенту 1000 мм в. ст.
Внутрішній намет поліестер
Підлога поліестер
Висота 0.9 м
Розміри зовнішні 200 x 120/100 x 90/60 см
Розміри спального місця 200 x 120/100 x 90/60 см
Розміри упаковки 35 x 13 x 6.5 см
Вага 1 кг
Колір сірий