Намет Time Eco Travel Plus-4

Код товару: 736967
Під замовлення
4090 Грн
  • Інформація по Time Eco Travel Plus-4
  • Виробник: Time Eco
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Travel Plus-4
  • Вага: 3 кг.
  • Габарити: 50x20x20 см.
  • Короткий опис:

    Призначення - для піших і гірських походів, форма - півсфера, Місткість - чотиримісні, Водостійкість тенту - 2000 мм в. ст., Висота - 1.3 м, Вага - 4.5 кг, Колір - синій

Опис Time Eco Travel Plus-4

З просторим чотиримісним наметом Time Eco Travel Plus-4 ви прекрасно відпочинете на природі без шкоди звичного комфорту. Цей намет тунельного типу оснащений двома окремими входами і просторим тамбуром, в якому ви зможете зберігати рюкзаки та взуття. Намет підходить для комфортного розміщення чотирьох чоловік. На входах присутня москітна сітка від комах і вентиляційний клапан.

У такому чудовому наметі не страшний ні дощ, ні спека, ні вітер. Матеріал, з якого виготовлений ​​намет - міцний поліестер, покритий прогумованим шаром ізносостійкістю  2000 мм водяного стовпа. Правильно встановлений каркас з трьох дуг - дуже стійкий. Навіть злива не зможе порушити ваші плани на приємний відпочинок - проклеєні шви і підлога з щільного поліетилену надійно захистять намет від протікання.

Матеріал намету Time Eco Travel Plus-4 є зносостійкий і міцний, завдяки чому він вірно прослужить вам не один сезон. Завдяки зручній конструкції і місткому захищеному від дощу тамбуру, цей намет користується великою популярністю у мандрівників. Для зручного зберігання і транспортування є чохол з ручками. Київська компанія Time Eco відносно молода, але її продукція вже завоювала популярність не тільки в Україні, але і в інших країнах. Відмінна якість і приваблива ціна товарів Тайм Еко дозволяють компанії урізноманітнити випуск своєї продукції. Це і кухонний текстиль, санки для прогулянок, декоративні товари для будинку, електричні гірлянди.

Характеристики Time Eco Travel Plus-4

Призначення для піших і гірських походів
Форма півсфера
Місткість чотиримісні
Кількість шарів двошарові
Наявність тамбура є
Каркас скловолокно (fiberglass)
Зовнішній тент 190T Polyester 2000 мм
Водостійкість тенту 2000 мм в. ст.
Внутрішній намет поліестер
Підлога поліетилен
Висота 1.3 м
Розміри зовнішні 340 x 240 x 130 см
Розміри спального місця 210 x 240 x 130 см
Розміри упаковки 58 x 16 см
Вага 4.5 кг
Колір синій