Пароварка Saturn ST-EC0104

Код товару: 605694
Немає в наявності
  • Інформація по SATURN ST-EC0104
  • Виробник: SATURN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: ST-EC0104
  • Вага: 2.35 кг.
  • Короткий опис:

    Потужність - 800 Вт, тип управління - електронний, кількість чаш - 2 шт, об'єм чаш - 3 л, місткість резервуару для води - 1.2 л

Опис SATURN ST-EC0104

Продукти, приготовані в пароварці, не втрачають свої корисні властивості, а також не набувають зайвих калорій, на відміну від продуктів, приготованих з маслом. Піклуйтеся про своє здоров'я за допомогою пароварки Saturn ST-EC0104 . Завдяки особливому способу приготування їжі (під дією пари ), продукти зберігають свій первісний вигляд, корисні речовини і вітаміни. З пароваркою Ви більше можете не турбуватися про те, що страва підгорить , а відстежити необхідне для приготування їжі час допоможе вбудований в пароварку таймер.

Пароварка Saturn ST-EC0104 ідеально підходить для приготування рису, овочів і риби, зберігаючи при цьому максимальна кількість поживних речовин і вітамінів. Модель має легко розбірну конструкцію для компактного зберігання , захист від перегріву і від включення при відсутності води . Крім того , пароварка має містку чашу для приготування рису , супу та інших продуктів 1,5 л . Легко складається контейнери дозволяють використовувати пароварку в будь-якій комбінації для досягнення бажаного ефекту. З потужністю в 800 Вт і ємністю в 9 л ви можете за короткий час приготувати їжу для сім'ї, що складається з кількох людей .

Характеристики SATURN ST-EC0104

Потужність 800 Вт
Матеріал пластик
Тип управління електронний
Кількість чаш 2 шт
Об'єм чаш 3 л
Чаша для круп так
Об'єм чаші для круп
Місткість резервуару для води 1.2 л
Особливості таймер
Колір чорний