Конструктор Ugears Байрактар TБ2 (6337391)

Код товару: 1407113
Під замовлення
929 Грн
  • Інформація по Ugears 6337391
  • Виробник: Ugears
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Байрактар TБ2
  • Код виробника: 6337391
  • Вага: 0.46 кг.
  • Габарити: 38x18x4 см.
  • Короткий опис:

    Тип - 3D, жанр - повітряний транспорт, вік - 14+, кількість деталей - 125, Матеріал - дерево

Опис Ugears Байрактар TБ2

Механічний конструктор Байрактар TБ2 є частиною нової колекції ЗСУ від Ugears, створеної, щоб надихати людей у ​​важкі часи. Як і вся чудова лінійка 3D-конструкторів Ugears, серед яких представлені автомобілі, автоматони, кораблі, потяги, марбл-траси, годинники, дерев’яні скриньки, фіджети, девайси для ігор та набори моделей навчальної колекції STEM Lab, Байрактар TБ2 складається без клею та спеціальних інструментів. Просто акуратно вийміть із дощечок попередньо вирізані лазером деталі, а потім з’єднайте їх, дотримуючись наших ілюстрованих покрокових інструкцій 11 мовами (англійською, українською, німецькою, іспанською, французькою, італійською, турецькою, польською, японською, китайською та корейською).

Бойовий дрон Байрактар TБ2 від Ugears складається зі 125 деталей і обіцяє 3 години захопливого складання. Це модель середнього рівня складності призначена для тих, хто має невеликий досвід у моделюванню, або для вже досвідчених складачів. Починаючи складання, переконайтеся, що елементи розміщені на правильній стороні основного корпусу. Злегка відшліфуйте та змастіть усі рухомі частини для оптимальної роботи, приділяючи особливу увагу шестерням, які перетинаються під кутом 90 градусів, щоб уникнути заклинювання. Якщо ви випадково зламали деталь під час складання, зверніться до нашої чудової технічної підтримки клієнтів, і ми безкоштовно надішлемо вам запасні частини.

Після складання ви, ваші друзі та родина зможете насолоджуватися грою з Байрактаром TБ2, вигадуючи нові місії для захисту батьківщини від ворожої армії загарбників. Оглядайте місцевість за допомогою проходів на середній висоті, використовуючи встановлену під корпусом відеокамеру, фіксуючи озброєння та позиції противника, а потім стріляйте ракетами по обраних цілях. Відтворіть для своїх дітей, онуків, племінників і племінниць чи сусідських дітей дивовижну історію про те, як українці завдяки розумному тактичному застосуванню безпілотників Байрактар допомогли потопити російський ракетний крейсер «москва».

Характеристики Ugears Байрактар TБ2

Тип 3D
Вік 14+
Стать для хлопчиків
Кількість деталей 125
Матеріал дерево
Габарити упаковки 37.8 х 17 х 3.4 см
Додатково модель рухається
Жанр повітряний транспорт
Вид транспорту літак