Конструктор Ugears механічний Скринька з секретом (70031) механический Шкатулка с секретом

Код товару: 1056329
Немає в наявності
  • Інформація по Ugears 70031
  • Виробник: Ugears
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: механический Шкатулка с секретом
  • Код виробника: 70031
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 37x17x3 см.
  • Короткий опис:

    Тип - 3D, жанр - збирання схем, вік - 5+, Матеріал - дерево

Опис Ugears механический Шкатулка с секретом

Вишукана й оригінальна, справжня перлина в колекції Ugears, Механічна скарбничка із секретом стане вашим улюбленим місцем для зберігання прикрас, записок і приємних дрібниць.

Скриньки із секретом відомі в усьому світі, але особливої популярності вони набули у Вікторіанській Англії. Ми вирішили створити свою версію таємної скарбнички, яку можна зібрати своїми руками та якою цікаво користуватися щодня. Так виникла ідея механічної скарбнички з секретом: яка є розминкою для розуму та прикрасою будь-якого інтер'єру. В її основі — впізнаваний елегантний дизайн Ugears і механіка з традиційними головоломками.

Кришка скарбнички та її боковини з витонченим різьбленням просто запрошують заглянути всередину механізму, щоб розгадати таємницю, що ховається за обертовими шестернями. Але дістануться її скарби тільки тому, хто відкриє всі секрети скарбнички.
Механічна скарбничка відмикається спеціальним ключем, який вбудований у механізм кришки. Щоб дістати ключ і запустити механізм, його необхідно розблокувати. Спочатку ключ потрібно повернути проти годинникової стрілки. Механізм розблоковано, але ключ усе ще щільно сидить у своєму пазу. Поверніть його за годинниковою стрілкою і — voila! – ключ у вас у руках. Ажурне різьблення дає змогу спостерігати за обертанням шестерень і рухом деталей у бічних частинах скарбнички. Коли всі таємниці розгадані й ви відкрили скриньку, всередині скриньки ви виявите два відділення для ювелірних виробів, записок та інших дрібниць.

Модель укомплектована всім необхідним для збирання. Коли ви вперше відкриваєте коробку, перше, що зауважуєте, це приємний запах дерева. Це натурально та здорово. Модель виготовлена із якісної фанерної дошки, яка перевірена європейськими лабораторіями та використовується також у виробництві дитячих меблів. Усередині упаковки ви знайдете фанерні дошки, з яких потрібно просто видавити готові деталі та трансформувати їх у готову модель. Якість виготовлення деталей дуже висока — для вирізання елементів із фанерної дошки використовується лазерний метод. Для складання скарбнички вам не знадобиться клей або спеціальні інструменти. Збирається модель без зубочисток за покроковою ілюстрованою інструкцією з поясненнями 10 мовами. Способи з'єднання деталей, які використовуються в механізмах Ugears, є винаходом і захищені міжнародними патентами.

Механічна скарбничка з секретом — чудовий подарунок і захопливий конструктор. А в зібраному вигляді вона може стати прекрасним доповненням до ювелірної прикраси або іншого цінного подарунка, який буде особливо приємно отримати, розгадавши секрет скарбнички.

З Механічною скарбничкою Ugears ви можете бути впевнені — ваші таємниці та скарби в повній цілості. Як у власному домашньому сейфі.

Розмір моделі в складеному вигляді: 14.2 x 14.2 x 9.1 см
Розмір упаковки: 19 х 39 х 3 см
Кількість деталей: 190 шт

Характеристики Ugears механический Шкатулка с секретом

Жанр збирання схем
Матеріал дерево
Тип 3D
Вік 5+
Стать для хлопчиків