Конструктор Ugears Моноколесо (70080)

Код товару: 1264583
Немає в наявності
  • Інформація по Ugears 70080
  • Виробник: Ugears
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Моноколесо
  • Код виробника: 70080
  • Вага: 0.652 кг.
  • Габарити: 38x17x4 см.
  • Короткий опис:

    Тип - 3D, дерев'яний, жанр - техніка, вік - 10+, кількість деталей - 300, Материал - дерево

Опис Ugears Моноколесо

В продовження теми незвичайних механічних моделей, команда Ugears представляє новинку - оригінальне Моноколесо.

Гортаючи старі фотоальбоми (в Інтернеті), ми натрапили на зображення незвичного транспортного засобу, винайденого по нашими підрахунками на початку XX століття. На фотографії було зображено колесо, всередині якого сидів водій-пасажир. При цьому власник цього химерного пристрою виглядав таким задоволеним і щасливим, що нам самим захотілося розробити подібну модель для нашої колекції. Заглибившись у вивчення предмета, ми знайшли і інші моделі моноколес - на цей раз це були військові машини, закуті в броню.

Але справжнім натхненням для нас став елемент, що об’єднував всі знайдені нами історичні прототипи. Починаючи з 1860х років, моноколеса мають однаковий принцип трансмісії, який ми втілили в нашій моделі: рух відбувається за рахунок зовнішнього елемента, колеса, в той час, як робочий блок, що виробляє енергію, знаходиться всередині, залишаючись нерухомим відносно обертання колеса.

Ми взяли найкраще від цих двох прототипів, і сьогодні представляємо дерев'яне механічне Моноколесо Ugears!

Наше Моноколесо - зразок стімпанк стилю, склелетон-корпус якого відкриває його внутрішню будову. Цей дизайн дозволяє спостерігати рух деталей під час роботи механізму. Одним з центральних механізмів колеса є вузол, що імітує паровий двигун. Відсутність зовнішнього корпусу відкриває доступ до резинок, які при необхідності можна замінити, не розбираючи модель.

Незважаючи на витончений зовнішній вигляд, нова модель має досить солідний запас міцності. Візьміть її на вулицю і прокотіть по асфальту і по іншим твердим і не дуже поверхням.

Помножте задоволення на два: тому що у вашій новій моделі - два режими роботи. У першому режимі, з зафіксованими лапками, модель котиться вперед, поки не розкрутиться гумомотор. Проїхавши 1,5-2 метри, вона повільно перевертається і зупиняється.

У другому режимі лапки моделі не зафіксовані. Як і в першому випадку, Моноколесо котиться по прямій, поки виробляється ресурс гумомотору. Потім модель перевертається, лапки ховаються, і колесо продовжує рух, поки не наткнеться на перешкоду. В цьому режимі модель проїжджає до 5 метрів. Це наштовхнуло нас на думку використовувати Моноколесо для гри в механічний боулінг, використовуючи її як кулю. Цю гру ми настійно рекомендуємо всім нашим друзям!

Моноколесо складається з 300 деталей, в тому числі в комплекті ви знайдете 9 запасних частин. Її габарити 180х155х85 мм. Як і всі інші моделі Ugears, Моноколесо виготовлено з якісної фанери, перевіреної європейськими лабораторіями, яка застосовується також у виробництві європейської дитячих меблів.

Модель повністю укомплектована всім необхідним для складання. Якість виготовлення деталей дуже висока - для вирізання елементів з фанерної дошки використовується лазерний метод. Розрізи зроблені лазерним станком з ЧПУ, лінії - приблизно з людську волосину.

Характеристики Ugears Моноколесо

Тип дерев'яний
Жанр техніка
Вік 10+
Стать для хлопчиків
Кількість деталей 300
Материал дерево
Габарити упаковки 378 х 170 х 32 мм
Додатково модель рухається