Конструктор Ugears Запускач Літаків (6336238) Запускатель Самолетов

Код товару: 1229117
Під замовлення
779 Грн
  • Інформація по Ugears 6336238
  • Виробник: Ugears
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Запускатель Самолетов
  • Код виробника: 6336238
  • Вага: 0.856 кг.
  • Габарити: 38x18x3 см.
  • Короткий опис:

    Тип - 3D, жанр - повітряний транспорт, вік - 14+, кількість деталей - 198, Матеріал - дерево

Опис Ugears Запускатель Самолетов

Пускач літачків – це механічний пристрій з ручним катапультою для легких літаків з паперу або фанери. Дизайн унікальний тим, що поєднує в собі захоплюючу механіку і фантазійну тему космічних пригод. Реалізована конструкція в результаті схожа на космічні технології і виконана в традиційному стилі конструкторів Ugears "стімпанк скелетон", що дозволяє поглянути на конструкцію зсередини та оцінити роботу всього механізму.

Пускач обладнаний мотором на резинці, забезпечує натяг. Вивільняючись, зведений механізм виштовхує літачок з силою, відправляючи його в політ. Спусковий курок дерев'яного пристрою захищений запобіжником на ручці моделі. Дальність запуску і натяг залежить від ступеня заводу і досягає 30 метрів. Чим сильніше зведений завод вашої пусковий моделі, тим далі полетить літачок. Спеціальна підніжка перетворює ручку-пускач в основу підставку для літачка.

В наборі йде планер з фанери і картону, а також два літачка із щільного паперу за типом "викрійки". З допомогою зміни положення крил і інших частин вашого літачка ви можете виконувати різні фігури пілотажу - "петлю", "бочку", "гірку", повороти і інші маневри. Ви також можете створити власну конструкцію літального апарату, виконуючи рекомендації інженерів Ugears про використання легких матеріалів: папір, картон або бальса.

Конструктор виготовлений з якісної фанери, перевіреної європейськими лабораторіями, яка застосовується також у виробництві європейської дитячої меблів. Модель повністю укомплектована всім необхідним для збірки. Якість виготовлення деталей дуже висока – для вирізування елементів з фанерної дошки використовується лазерний метод. Розрізи зроблені лазерним верстатом з ЧПУ, лінії – приблизно людського волосся. Всередині упаковки ви знайдете фанерні дошки, з яких необхідно тільки видавити готові деталі і трансформувати.

Збирається конструктор без клею по покрокової ілюстрованої інструкції з поясненнями на 11 мовах (українською, англійською, німецькою, французькою, польською, іспанською, російською, турецькою, італійською, китайською та корейською).

Розмір моделі в готовому вигляді: 28.5 × 34 × 19 см.

Кількість деталей: 198.

Орієнтовний час збірки: 3 години.

Рівень складності: Середній.

Характеристики Ugears Запускатель Самолетов

Жанр повітряний транспорт
Матеріал дерево
Тип 3D
Вік 14+
Стать для хлопчиків
Кількість деталей 198
Габарити упаковки 28.5 х 34 х 19 см
Додатково час збирання 3 години