Боксерські рукавички PowerPlay 3018 10oz Black/Yellow (PP_3018_10oz_Black/Yellow)

Код товару: 1096502
Немає в наявності
  • Інформація по PowerPlay PP_3018_10oz_Black/Yellow
  • Виробник: PowerPlay
  • Країна-виробник: Пакистан
  • Модель: 3018 10oz Black/Yellow
  • Код виробника: PP_3018_10oz_Black/Yellow
  • Вага: 0.5 кг.
  • Габарити: 40x18x12 см.
  • Короткий опис:

    Розмір - 10 унцій, Матеріал верху - штучна шкіра, Колір - жовтий, червоний

Опис PowerPlay 3018 10oz Black/Yellow

Боксерські рукавиці PowerPlay 3018 можуть використовуватись як для тренувань, спарингів, змагань так і для роботи з боксерськими мішками і грушами.

Ця модель рукавиць виготовлена із високоякісного замінника шкіри на основі поліуретану (PU), яка має структуру ідентичну натуральній шкірі.

Поліуретанова шкіра рахується еко-шкірою – вона не викликає алергії у людей. Серед переваг такого матеріалу – стійкість до механічних пошкоджень (не рветься і не дряпається), еластичність, тривалий термін експлуатації. Застосування синтетичних технологій дозволило створити бюджетну серію боксерських рукавиць, які підходять як початківцям, так і досвідченим бійцям для тривалого використання.

Внутрішня підкладка виготовлена з тканини з абсорбуючим ефектом, яка ефективно поглинає воду і тому, руки навіть при великій кількості тренувань залишаються сухими. Перфорація на долоні гарантує відмінну вентиляцію.

Зручна і правильно-анатомічна форма рукавиці сприяє правильному положенню руки і великого пальця. Великий палець прикріплений. Широка застібка забезпечує зручну посадку руки, а також надійний захист та підтримку зап'ястя. Рукавиці зручно одягаються, надійно фіксуються застібкою на липучці.

Спеціальний тришаровий пінний наповнювач створює амортизацію і відмінно поглинає удар. Верхня ударна зона – 20-25 мм латексна піна. Середня ударна зона – 7-10 мм меморі піна. Внутрішній шар (біля руки) – 5-10 мм PE піна.

Завдяки цій технології піна найкращим чином поглинає і розсіює ударну силу соперника і дає можливість наносити сильні удари у відповідь. Для захисту від сильних ударів суперника передбачене додаткове ущільнення на долоні.

Окрім високих функціональних властивостей, рукавиці цієї моделі також відзначаються стильним дизайном.

Тепер проаналізуємо на скільки унцій вибрати рукавиці.

Якщо є така можливість, то найкращим варіантом буде уточнити безпосередньо у свого тренера, рукавиці якої ваги підійдуть саме Вам. Якщо такої можливості немає, скористайтеся такими правилами:

Дітям віком 4-10 років підійдуть рукавиці 6 унц. (Варто звернути увагу на те, що деякі тренери займаються навіть з маленькими дітьми у рукавицях 10 унц., щоби діти відразу звикали до важких рукавиць).

  • Спортсменам вагою 50-65 кг цілком підійдуть рукавиці вагою 10 унц.
  • Спортсменам, власна вага яких 65-75 кг, краще використовувати рукавиці 12 унц.
  • При вазі спортсменів більше 75 кг підійдуть рукавиці 14-16 унц.

Чим важчі рукавиці, тим складніше у них займатися («тримати руки»). І якщо Ви хочете викладатися на кожному тренуванні на повну, то можете взяти собі важчі рукавиці.

Характеристики PowerPlay 3018 10oz Black/Yellow

Розмір 10 унцій
Країна-виробник Пакистан
Матеріал верху штучна шкіра
Наповнювач піна
Підкладка атласна тканина
Фіксація липучка
Вага 10 унцій (283 г)
Колір жовтий
Колір товару червоний