Об'єктив Canon EF 70-200mm f/4.0L IS II USM (2309C005)

Код товару: 940190
Під замовлення
72614 Грн
  • Інформація по Canon 2309C005
  • Виробник: Canon
  • Країна-виробник: Японія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: EF 70-200mm f/4.0L IS II USM
  • Код виробника: 2309C005
  • Вага: 1.15 кг.
  • Габарити: 30x14x14 см.
  • Короткий опис:

    Canon, є, ручна, автоматична, ультразвуковий привід, 1, 70, 200, змінна, Мінімальна діафрагма - f/32, Максимальна діафрагма - f/4, 72

Опис Canon EF 70-200mm f/4.0L IS II USM

Компанія Canon оголошує про випуск в продаж моделі Canon EF 70-200mm f / 4.0L IS II USM, першого змінного об'єктиву Canon, оснащеного 4-ступінчастим стабілізатором зображення. Новий об'єктив дозволяє проводити зйомку, тримаючи камеру в руках, без істотного змазування зображення з витримками на 4 ступені довше, ніж в звичайних випадках. Це ідеальне рішення для зйомки при низькому освітленні без використання штатива або спалаху.

Пило-та вологонепроникний, компактний і зручний, цей передовий професійний об'єктив Canon серії L створений на основі найвищих стандартів високоточної оптики. Очікується, що він буде популярний серед мандрівників, учасників експедицій або фотографів, що знімають дику природу, яким важлива висока якість зображень і мала вага об'єктиву.

Стабілізатор зображення. 4-ступінчастий стабілізатор зображення (IS) відкриває перед фотографом принципово нові можливості зйомки в умовах недостатнього освітлення. У звичайних умовах фотографи, працюючи з фотокамерою в руках, використовують витримку 1/250 с - стабілізатор зображення дозволяє досягти подібної стійкості зображення без змазування при витримці 1/15 с.

Він також дозволяє значно знизити розмитість зображення, викликану тремтінням камери під час зйомки. Гіроскопічні датчики виявляють небажані коливання і викликають рух групи лінз коректувань в напрямку, перпендикулярному оптичній осі. Це дозволяє регулювати потік світла і відновлювати правильне розташування зображення на датчику або плівці.

Під час зйомки нерухомих об'єктів режим 1 компенсує рух зображення по горизонталі і вертикалі. Під час зйомки рухомого об'єкта з горизонтальною проводкою режим 2 вимикає коректування по вертикалі, що запобігає появі ефекту зсуву об'єкта в кадрі. При установці камери на штатив стабілізатор зображення автоматично відключається. Таким чином виключається можливість виникнення зворотного зв'язку між коливаннями датчика стабілізатора зображення і мотора стабілізатора.

Високоточна автофокусування. Ультразвуковий мотор кільцевого типу (USM) створює коливання ультразвукової частоти для високошвидкісної і практично безшумного автофокусування.

Характеристики Canon EF 70-200mm f/4.0L IS II USM

Категорія Зум-об'єктиви
Тип об'єктива телеоб'єктив
Сумісність c фотокамерами Canon
Система оптичної стабілізації є
Фокусування ручна
Привід автофокусування ультразвуковий привід
Мінімальна дистанція фокусування, м 1
Фокусна відстань min, мм 70
Фокусна відстань max, мм 200
Тип діафрагми змінна
Мінімальна діафрагма f/32
К-ть пелюсток діафрагми 9
Максимальна діафрагма f/4
Конструкція (елементів / груп) 20/15
Кут поля зору, градусів 29
Тип бленди ET-78B
Додатково чохол
Діаметр світлофільтру, мм 72
Діаметр, мм 80
Довжина max, мм 176
Вага, г 780