Штатив Velbon EX-230

Код товару: 538672
Немає в наявності
  • Інформація по Velbon EX-230
  • Виробник: Velbon
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: EX-230
  • Вага: 0.95 кг.
  • Короткий опис:

    2 кг, 122 см

Опис Velbon EX-230

Штатив Velbon EX-230 прекрасно підходить для цифрових компактних або ж для беззеркальних камер. Виріб складається з трьох секцій, які максимально міцно закріплені між собою. Ніжки оснащені гумовими наконечниками, які запобігають ковзання на поверхні. До всього, дана модель має невеликі габарити і полегшену конструкцію. Максимально можливе навантаження два кілограми.

Якщо Ви всерйоз хочете зайнятися фотографуванням пейзажів, то фотоштатив стає обов'язковим атрибутом. Саме хороше освітлення буває зазвичай або рано вранці, або в кінці дня - рівень освітленості в цей час досить низький. Крім того, якщо треба встановити невелику діафрагму для збільшення глибини різкості і використовувати низькочутливу плівку для більш високої якості, доведеться працювати з дуже довгими витримками, що просто неможливо без використання фотоштатива.

Якщо Ви знімаєте з рук, фотокамера неминуче зрушиться в момент натискання кнопки затвора, як би плавно Ви не намагалися натискати кнопку. Переміщення камери може бути непомітно на око, але його зазвичай досить, щоб вплинути на отримане зображення. Найбільшою мірою цей ефект проявляється при використанні об'єктивів. Крім цього фотоштатив використовують у багатьох інших випадках. Якщо треба, наприклад, сфотографувати нічну панораму міста, зробити знімок салюту або феєрверку або просто використовуєте режим нічної зйомки у фотоапараті, то фотоштатив є просто необхідною приналежністю.

Фотоштатив Velbon EX-230 - це легка, переносна конструкція з трьома ніжками, до якої кріпиться фотоапарат для фіксування положення та зручності фотозйомки, і яка в ряді випадків дозволяє встановлювати практично будь-яке положення камери в 3 площинах. Хорошим і якісним знімок неможливо вважати, якщо немає чіткості зображення фотографованого об'єкта. А без застосування фотоштатива неможливо отримати хорошого зображення в ряді випадків. Наприклад, при спортивній (з використанням телеоб'єктиву) або нічній зйомці (на довгій витримці).

Характеристики Velbon EX-230

Максимальна висота, см 122
Мінімальна висота, см 41.9
Довжина в складеному стані, см 43.4
Навантаження, кг Рекомендуемая: 1
Максимальная: 2
Кількість секцій, шт 3
Тип центральної стійки Элеваторный
Голівка 2D
Діаметр першої секції, мм 17
Вага, кг 0.744
Вбудована голівка 2D
Макс. навантаження 1-2.5 кг
Максимальна висота 1-1.5 м
Матеріал Метал
Артикул 10176