Планшет Apple iPad mini 2021 Wi-Fi 64GB, Space Grey (MK7M3RK/A)

Код товару: 1213990
Під замовлення
25846 Грн
  • Інформація по Apple MK7M3RK/A
  • Виробник: Apple
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: iPad mini 2021 Wi-Fi 64GB, Space Grey
  • Код виробника: MK7M3RK/A
  • Вага: 0.641 кг.
  • Габарити: 20x15x5 см.
  • Короткий опис:

    8.3", 1488 х 2266, Apple A15 Bionic, вбудована пам'ять - 64 ГБ, RAM - 4 ГБ, Основна - 12 Мп, Фронтальна - 12 Мп, Wi-Fi, Bluetooth, Колір - сірий

Опис Apple iPad mini 2021 Wi-Fi 64GB, Space Grey

Мегапотужність. Мінірозмір

iPad mini прекрасний у кожній деталі — новий корпус, новий дисплей від краю до краю, вузька рамка та елегантні заокруглені краї.

Дисплей на всю передню панель

Дисплей Liquid Retina з діагоналлю 8,3 дюйма. Технологія True Tone, широке колірне охоплення P3 та чудовий захист від відблисків роблять текст чітким, а кольори яскравими у будь-яких умовах.

Apple Pencil кріпиться за допомогою магнітів до бічної поверхні iPad mini. Якщо вам потрібно швидко накидати малюнок або записати щось важливе на зустрічі, він завжди під рукою.

Датчик Touch ID вбудований у верхню кнопку. З його допомогою можна швидко, зручно та безпечно входити на сайти і в додатки, розблокувати iPad та оплачувати покупки.

Цей малий залізно потужний

Новий чип A15 Bionic робить компактний iPad mini ще й дуже потужним. Він впорається з усім — і з перевіркою пошти, і з редагуванням знімків у Photoshop. Ви зможете використовувати передові додатки, знімати контент у високій якості і втілювати свої творчі задуми у життя будь-де.

Процесор став до 40 відсотків потужнішим, а машинне навчання з Apple Neural Engine відбувається до 2 разів швидше. Тому все працює з неймовірною швидкістю — і прості повсякденні інструменти, і додатки студійного рівня.

Графіка обробляється до 80 відсотків швидше, дозволяючи вам з головою зануритися в улюблені заняття. На iPad mini можна малювати реалістичними пензлями, дивитися об'єкти у доповненій реальності, грати в ігри зі складною графікою.

Акумулятора iPad mini вистачає на цілий день. Він завжди готовий до нових завдань. Працюйте, грайте, творіть, не переймаючись про підзарядку.

Працюйте на льоту. Завантажуйте на ходу

Завдяки підтримці надшвидких бездротових мереж ви зможете завантажувати файли, дивитися фільми в інтернеті і спілкуватися з друзями, де б ви не знаходилися.

Для багатьох завдань потрібен максимально швидкий інтернет. iPad mini з підтримкою Wi-Fi 6 забезпечить високу швидкість.

Універсальний порт USB-C можна використовувати і для передавання даних, і для зарядки iPad mini, і для підключення аксесуарів, необхідних для роботи або творчості.

Надширококутна камера. Цікавий поворот

Ширококутова камера на задній панелі iPad mini оснащена матрицею 12 Мп з технологією Focus Pixels. Широка діафрагма допомагає робити більш чіткі та яскраві знімки. А новий процесор обробки сигналу у чипі A15 Bionic забезпечує роботу Smart HDR 3, і ви отримуєте фото ще вищої якості.

Камера на задній панелі iPad mini оснащена спалахом True Tone, тому ви можете робити відмінні знімки і сканувати документи при будь-якому освітленні. І ще iPad mini вміє знімати відео у 4K, що перетворює його на справжню мобільну кіностудію.

Робота як за помахом чарівної палички

На iPad mini встановлена система iPadOS, з якою багато що стає простіше і зручніше. Ви можете швидко виконувати різні дії за допомогою жестів Multi-Touch і використовувати кілька додатків одночасно.

А нові функції iPadOS 15 ще більше розширюють можливості iPad mini. Короткі нотатки допоможуть зберегти вдалі ідеї, Переклад — зрозуміти співрозмовника, а SharePlay — добре провести час з друзями і близькими, навіть якщо вони далеко.

Характеристики Apple iPad mini 2021 Wi-Fi 64GB, Space Grey

Специфікації
Артикул: MK7M3RK/A
Виробник: APPLE
Тип продукту: PC Tablet
Серія і сімейство: iPad mini 6
Особливості: Підтримка клавіатури Smart Keyboard, Apple Pay, FaceTime Video, FaceTime Audio, 16-core Neural Engine, 6-core CPU, 5-core graphics
Можливість підключення: Wi-Fi - PC Tablet
Навігація: iBeacon, Цифровий компас, Wi-Fi
Датчики: Датчик зовнішньої освітленості, Акселерометр, Барометр, Touch ID, Three-Axis Gyro
Колір: Космічний сірий
Процесор
Процесор: Apple A15 Bionic
Кількість ядер процесора: 6
Дисплей
Розмір дисплея: 8.3"
Роздільна здатність екрану: 2266x1488
Технологія дисплея: IPS LCD
Додаткові Особливості: Ємнісний мультитач, Диодне подсвічування, Стійке до відбитків олеофобне покриття, Повністю ламінований дисплей, Антиблікове покриття, Дисплей з розширеним охопленням кольорів (P3), Дисплей True Tone, Дисплей Liquid Retina, Коефіцієнт відображення 1,8%, Яскравість 500 кд/м², Supports Apple Pencil 2-nd Gen.
Пам'ять
Розмір внутрішньої пам'яті: 64 ГБ
Камера
Роздільна здатність камери: 12 мегапікселі
Максимальна роздільна здатність Відео: 3840x2160
Максимальна кількість кадрів в секунду: 30 кадрів в секунду, 25 кадрів в секунду, 24 кадрів в секунду, 60 кадрів в секунду, 120 кадрів в секунду, 240 кадрів в секунду
Додаткові функції камери: Автоматична стабілізація зображенняСерійна зйомкаАвтофокус і технологія Focus Pixels5-елементна лінзаРозширений кольоровий діапазон для фотографій та Live PhotosПередова система усунення ефекту червоних очейГеотегінг для фотоDigital Zoom up to 5xƒ/2.4 apertureLens Correction (Ultra Wide)Smart HDR 3Wide CameraUltra Wide CameraPanorama (up to 63MP)
Вбудований спалах: Quad-LED True Tone Flash
Додаткова камера: 12 мегапікселі
Фронтальний спалах: Спалах Retina
Інтерфейс
Iнтерфейси: Wi-Fi, BT, USB-C, Магнітна поверхня
Wi-Fi інтерфейс: IEEE 802.11ax Wi-Fi 6
Bluetooth інтерфейс: Bluetooth 5.0
USB інтерфейс: USB типу C
Акумулятор
Технологія акумулятора: Літій-полімерний
Ємність батареї: 19.3 Wh
Час роботи в режимі веб-серфінгу: Макс. 10год
Додаткова інформація
Вбудовані пристрої: Стереодинаміки, 2 мікрофони
Аксесуари в комплекті: Кабель USB‑C/USB‑C для зарядки, Адаптер живлення USB-C 20 Вт
Програмне забезпечення
Операційна система: Apple iPadOS 15
Голосовий помічник
Installed Voice Assistant: Siri
Мультимедіа
Підтримувані аудіо формати: MP3, FLAC, AC3, Protected AAC, Audible Enhanced Audio, AAX, HE-AAC, Audible 2, Audible 3, Audible 4, AAX+, Apple Lossless, AAC‑LC, HE-AAC v2, Linear PCM, E-AC-3
Підтримувані формати картинок: JPG, GIF, TIFF
Підтримувані відео формати: MPEG-4, M-JPEG, H.264, HEVC
Особливості Відео: AirPlay Mirroring, Підтримка відеовиходу USB-C, Video Out Support via Adapter (Sold Separately), Center Stage, Supports audio-video calls from iPad to any FaceTime-enabled device over Wi-Fi or cellular
Особливості звуку: Spatial audio playback
Габарити та вага
Ширина: 134.8
Висота (мм): 195.4
Глибина: 6.3
Номінальна вага: 297 грам
Умови експлуатації
Максимальна температура навколишнього середовища під час роботи: 35 °C
Максимальна температура навколишнього середовища під час зберігання: 45 °C
Мінімальна температура навколишнього середовища під час роботи: 0 °C
Мінімальна температура навколишнього середовища під час зберігання: -20 °C
Максимальна висота над рівнем моря під час роботи: 3000 м