Планшет Lenovo Tab M10 Plus FHD 4/128 LTE Iron Grey (ZA5V0111UA)

Код товару: 1042906
Немає в наявності
  • Інформація по Lenovo ZA5V0111UA
  • Виробник: Lenovo
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Tab M10 Plus FHD 4/128 LTE Iron Grey
  • Код виробника: ZA5V0111UA
  • Вага: 0.72 кг.
  • Габарити: 29x5x22 см.
  • Короткий опис:

    1, 10.3", 1920 х 1200, MediaTek Helio P22T, вбудована пам'ять - 128 ГБ, RAM - 4 ГБ, Основна - 8 Мп, Фронтальна - 5 Мп, 3G, Wi-Fi, 4G, Bluetooth, 5000 mAh, Колір - сірий

Опис Lenovo Tab M10 Plus FHD 4/128 LTE Iron Grey

Більше, ніж ви очікували
Lenovo Tab M10 Plus - це друге покоління мультимедійних планшетів сімейства M10, що відрізняється преміальним дизайном і потужною начинкою. Він обладнаний 10,3-дюймовим FHD екраном і стереодинаміками з підтримкою Dolby Atmos для захоплюючих розваг, продуктивним процесором і 4 Гб оперативної пам"яті для швидкої роботи та відкриває величезні можливості завдяки вбудованому голосовому помічнику Google Assistant. Цей єдиний планшет, який ви захочете використовувати вдома, на роботі або в подорожах.
Cучасна зовнішність
Tab M10 Plus досконалий і лаконічний в кожній своїй деталі. Тонкий корпус, суцільнометалева кришка і дуже вузькі рамки навколо екрану, що забезпечують співвідношення дисплея до передньої панелі в 87%, створюють досить елегантний образ. Тому він буде чудово виглядати вдома і стане відмінним доповненням вашого ділового іміджу.
Нова реальність розваг
Отримайте ще більше вражень з Tab M10 Plus. Планшет може похвалитися великим дисплеєм, який дає вам 10,3 дюйма корисного простору на екрані (у порівнянні зі звичайними 10,1", які пропонують інші 10-дюймові планшети). До того ж, на його барвистому IPS-дисплеї з роздільною здатністю Full HD (1920 на 1200 точок) будь-яке зображення буде виглядати більш ефектно. А завдяки підтримці 8-ядерного процесора MediaTek і блискавичного Wi-Fi ви зможете без проблем дивитися улюблені шоу або фільми онлайн, спілкуватися по відеозв"язку або просто переглядати стрічку новин.
Музика для ваших вух
Завдяки двом стереодинаміками, професійно налаштованим Dolby Atmos, на Tab M10 Plus все звучить набагато краще. Від ігор до фільмів і музики - об"ємний звук, немов навколишній вас з усіх боків, дозволить зануритися в те, що відбувається на екрані з головою і перенесе в самий центр подій.
Вражаючий запас часу
Відпочивайте і працюйте, не звертаючи уваги на час. З батареєю на 5000 мАг і ОС Android 9 Pie планшет здатний забезпечити близько 8,5 годин відтворення відео або 9 годин веб-серфінгу.
Передові технології безпеки
Фронтальна камера на 5 Мп з підтримкою функції розпізнавання осіб зробить використання планшета зручним і захистить вашу персональну інформацію. Вам достатньо лише посміхнутися, щоб миттєво розблокувати свій пристрій і увійти в систему. Легко і просто.
Спеціальний контент для дітей і можливості контролю для батьків
Lenovo Tab M10 Plus - це планшет для всієї родини. Крім корисних функцій доступних дорослим, у планшета також є спеціальний «Дитячий режим 4.0». Наповнений веселим, безпечним для дітей контентом, він має набір функцій, які дозволяють батькам контролювати те, що дивляться діти і як багато часу вони проводять з гаджетом. Крім того, екран підтримує технологію TDDI (Touch and Display Integration) і мінімізує негативний вплив на очі.
Голосове керування
Використовуйте планшет разом зі Smart-станцією (продається окремо) для зарядки без додаткових проводів. А якщо при цьому запрограмувати пристрій режим Ambient Mode для Google Assistant, то ви легко можете перетворити свій планшет в справжній медіацентр: використовувати в його якості цифрової фоторамки, слухати музику, дивитися відео, управляти пристроями «розумного будинку» і дізнаватися свіжу інформацію.

Характеристики Lenovo Tab M10 Plus FHD 4/128 LTE Iron Grey

Діагональ екрану 10.3"
Основна камера 8 Мп
Матеріал корпусу метал
Тип Продуктивні
Тип матриці IPS (PLS)
Роздільна здатність 1920 х 1200
Операційна система Android 10
Процесор MediaTek Helio P22T
Кількість ядер процесора 8
Частота процесора 2.3 ГГц
Бездротові можливості Bluetooth
Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ
Вбудована пам'ять 128 ГБ
Можливість здійснювати дзвінки не має
Кількість SIM-карт 1
Тип SIM-карт nanoSIM
Інтерфейси і підключення 1 x Type C USB
Навігаційна система A-GPS
Підтримка карт пам'яті microSD
Фронтальна камера 5 Мп
Тип батареї Li-Pol
Ємність батареї 5000 mAh
Час автономної роботи до (годин) 8.5
Ширина (мм) 244
Висота (мм) 153.3
Товщина (мм) 8.15
Вага (г) 460
Колір передньої панелі чорний
Колір задньої панелі сірий
Також шукають для читання