Планшет Lenovo Tab P11 Pro 6/128 WiFi Slate Grey (KB + Pen) (ZA7C0092UA)

Код товару: 1149828
Немає в наявності
  • Інформація по Lenovo ZA7C0092UA
  • Виробник: Lenovo
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Tab P11 Pro 6/128 WiFi Slate Grey (KB + Pen)
  • Код виробника: ZA7C0092UA
  • Вага: 1.66 кг.
  • Габарити: 34x6x21 см.
  • Короткий опис:

    без сім карти, 11.5", 2560 х 1600, Qualcomm Snapdragon 730G, вбудована пам'ять - 128 ГБ, RAM - 6 ГБ, Основна - 13 + 5 Мп, Фронтальна - 8 + 8 Мп, Колір - сріблястий, Wi-Fi, Bluetooth, 8600 mAh

Опис Lenovo Tab P11 Pro 6/128 WiFi Slate Grey (KB + Pen)

Створений бути лідером
Lenovo P11 Pro - це універсальний інструмент для роботи, відпочинку та розваг. Цей мобільний і портативний планшет на базі Android дозволить вам не обмежувати своє спілкування і творчий потенціал, де б ви не знаходилися. 11.5-дюймовий 2К OLED- дисплей в обрамленні тонких рамок, підтримка підключаємої клавіатури і стилуса Lenovo Precision Pen 2, акумулятор, що забезпечує до 8 годин веб-серфінгу - Lenovo повністю готовий до сучасного ритму життя.

Яскравий дисплей для незабутніх вражень
Насолоджуйтесь яскравим і чітким зображенням на 11.5-дюймовий 2К OLED- дисплеї в тонких рамках. Багата колірна палітра Dolby Vision і висока деталізація надають контенту реалістичність, сертифікація TUV Rheinland забезпечує захист зору при тривалому перегляді.

Ідеальний компаньйон
Lenovo P11 Pro укладений в тонкий суцільнометалевий корпус, планшет важить менше 500 г і в найтоншій частині має товщину всього 5.8 мм. Для нього завжди знайдеться місце навіть в невеликій жіночій сумочці, щоб навіть в дорозі ви могли підготуватися до презентації або прочитати пару глав книги.

Продуктивність, що заслуговує на увагу
Мобільна платформа Qualcomm Snapdragon 730G і до 6 Гб оперативної пам’яті гарантують плавну безперебійну роботу всіх програм і додатків. Lenovo P11 Pro підтримує режим багатозадачності, забезпечує відмінну ігрову продуктивність, дозволяє спілкуватися онлайн і дивитися відео в чудовій якості.

Новий рівень користувальницького комфорту
Чотири динаміка JBL з підтримкою Dolby Atmos відтворюють потужний об’ємний звук, який створює ефект занурення. Вбудований в кнопку розблокування сканер відбитків забезпечує миттєвий доступ одним дотиком. Розумна фронтальна камера надає альтернативу сканеру і дозволяє увійти в систему за допомогою технології розпізнавання обличчя.

Завжди комфортне спілкування
Фронтальна камера 8 Мп і два вбудованих мікрофона з інтелектуальним процесором цифрових сигналів забезпечують найкращі умови для проведення відеоконференцій і участі в веб-семінарах. Камера на системному рівні розмиває фон під час відеодзвінків, підтримуючи конфіденційність онлайн спілкування.

Автономність б’є рекорди
З Lenovo P11 Pro ви зможете забути про нестачу заряду. Планшет забезпечує до 15 годин роботи в режимі перегляду відео або до 8 годин веб-серфінгу без підзарядки.

Візьміть в руку стилус
Опціональний стилус Lenovo Precision Pen 2 допоможе вам записати вдалу думку, скласти список важливих справ або створити ескіз моделі. 4096 рівнів натискання дозволять вам повністю розкрити свій творчий потенціал і створювати справжні шедеври. До 100 годин автономної роботи стилуса дають можливість творити без обмежень в часі.

Планшет + клавіатура = ноутбук
Можливість підключення клавіатури в рази підвищує вашу робочу ефективність. Клавіатура з міжклавішною відстанню 3 мм і ходом клавіш 1.3 мм дозволить вам ще швидше працювати над проектами і набирати тексти.

Характеристики Lenovo Tab P11 Pro 6/128 WiFi Slate Grey (KB + Pen)

Тип Трансформери
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 2560 х 1600
Кількість ядер процесора 8
Частота процесора 2.2 ГГц
Бездротові можливості Bluetooth
Об'єм оперативної пам'яті 6 ГБ
Вбудована пам'ять 128 ГБ
Можливість здійснювати дзвінки не має
Кількість SIM-карт без сім карти
Інтерфейси і підключення 1 x Type C USB
Підтримка карт пам'яті microSD
Максимальний об'єм карт пам'яті 1 ТБ
Фронтальна камера 8 + 8 Мп
Додатково Чотири динаміка (Dolby Atmos)
Ємність батареї 8600 mAh
Ширина (мм) 171
Висота (мм) 264
Товщина (мм) 5.8
Вага (г) 485
Колір передньої панелі чорний
Колір задньої панелі сріблястий
Також шукають топові
Діагональ екрану 11.5"
Матеріал корпусу метал
Основна камера 13 + 5 Мп
Процесор Qualcomm Snapdragon 730G
Операційна система Android 10