Планшет Oscal Pad 15 8/256GB Dual Sim Stellar Grey

Код товару: 1550204
Є в наявності
7074 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 7074грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Oscal Pad 15 8/256GB Dual Sim Stellar Grey
  • Виробник: Oscal
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Pad 15 8/256GB Dual Sim Stellar Grey
  • Вага: 1.094 кг.
  • Габарити: 27x19x6 см.
  • Короткий опис:

    2, 10.36", 2000 x 1200, Unisoc T606, вбудована пам'ять - 256 ГБ, RAM - 8 ГБ, Основна - 13 Мп, Фронтальна - 16 Мп, 3G, Wi-Fi, 4G, Bluetooth, 8280 mAh, Колір - сірий

Опис Oscal Pad 15 8/256GB Dual Sim Stellar Grey

Oscal Pad 15 – це сучасний планшет з екраном 10,36 дюймів, створений на ОС DokeOS_P 3.0 на базі Android 13. Пристрій може працювати в режимі ПК, також має ряд інноваційних функцій, які роблять його незамінним у роботі та ідеальним для розваг.

Досконалість у корпусі 7.6 мм

Oscal Pad 15 створений в витонченому корпусі товщиною 7.6 мм, на його задній панелі є вишукане оздоблення, яке робить контакт з ним приємним і комфортним. Його краї плоскі, а закруглені кути, що дозволяє йому зручно лежати в руці. Вага пристрою становить 449 г. Він представлений у двох кольорах: Зелений морський та Зірковий сірий.

Дивіться відео у розширенні 2К

Oscal Pad 15 оснащений екраном 10.36 дюйми з роздільною здатністю 2К. Широкий дисплей дозволить поринути у перегляд фільму, сюжет гри або насолодитися читанням книги. Йому властива висока чіткість, ідеальна передача кольорів та деталей. У цій моделі передбачено три режими комфорту для очей, включаючи захист. «Нічний» режим передбачає м'якіші кольори, багаторівневий темний режим зменшує навантаження на очі. Режим читання робить більш комфортним читання книг та роботу з документами.

Підтримка Wiltvine L1

Для користувачів Oscal Pad 15 відкритий доступ до потокового відео 1080P Full HD на популярних платформах Дісней +, Амазон Прайм Відео, Хулу. Сотні бойовиків, комедій, фільмів жахів, фентезі скрасять ваше дозвілля.

Подвійні динаміки з технологією Smart-K

В Oscal Pad 15 використано подвійні симетрично розташовані динаміки зі звуковими ефектами Smart-K. Це забезпечує баланс між гучністю та чіткістю звучання. Ви зможете оцінити якість звуку під час захоплюючих ігор, перегляду фільмів або здійснення відеодзвінків.

Потужна батарея 8280 мАг

У пристрої використано акумулятор ємністю 8280 мАг. Він може працювати до 20 днів у режимі очікування. Також одного заряду вистачить на 5 годин перегляду відео або ігор, на 18 годин прослуховування музики, на 6 годин використання інтернету, на 35 годин дзвінків. Раптова розрядка батареї не зможе відволікти вас від улюбленого заняття, так як для повного відновлення ємності батареї потрібна година.

Ще більше можливостей із восьмиядерним процесором Unisoc T606

Oscal Pad 15 працює на восьмиядерному процесорі Unisoc T606. Він забезпечує високу продуктивність за низького рівня енергоспоживання, а також відмінну роботу в режимі багатозадачності, що особливо важливо під час ігор, використання графічних редакторів. У планшеті передбачено оперативну пам'ять 8 Гб, яку можна розширити ще на 8 Гб. Якщо вам важливі плавність і висока швидкість відгуку, можливість використання ресурсомістких додатків, цей пристрій створено для вас. Об'єм ROM становить 256 Гб. Недостатньо? Збільште його до 512 Гб. Більше немає потреби у перенесенні фотографій, відео, документів. На пристрої знайдеться місце для всіх файлів та програм.

Альтернатива ПК

Виробник перетворив планшет Oscal Pad 15 на міні-комп'ютер, оснастивши його режимом ПК. Тепер можна відкривати кілька вікон одночасно, працюючи у програмі та переглядаючи веб-сторінки або здійснюючи відеодзвінки. Це підвищує вашу мобільність у рази. Якщо вам часто доводиться працювати за планшетом, підключайте до нього бездротову мишу і клавіатуру. Різниці з ПК ви практично не відчуєте.

Функція поділу екрана

Прямі трансляції, обговорення фільму з друзями в чаті, відеодзвінки під час роботи з документами – все це можливо з Oscal Pad 15. Функція розділення екрана дає таку можливість.

13 Мп + 16 Мп для ідеальних фотографій та селфі

Фронтальна камера 16 Мп SK Hynix із сучасними алгоритмами повторної мозаїки подарує вам круті селфі та забезпечить чітку картинку під час відеочату. Основна камера 13 Мп з багатьма фільтрами дозволить використовувати індивідуальні налаштування для зйомки їжі, портретів, пейзажів, предметів. Ви зможете записувати відео з роздільною здатністю 1080р.

Об'єктив Google Smart Lens: перекладай, скануй, шукай, розпізнай

Основна камера планшета Oscal Pad 15 має функцію Google Smart Lens. Завдяки цьому вона вміє сканувати, розпізнавати та перекладати текст. Думаєте це все? Google Smart Lens допоможе зрозуміти, яка тварина, рослина чи будинок перед вами. Розблокувати пристрій можна за допомогою обличча, це займе секунди.

Сучасна операційна система DokeOS_P 3.0

Можливості операційної системи DokeOS_P 3.0 на базі Android 13 значно розширені. Вона отримала масу нових функцій, стала більш персоналізованою, безпечною, плавною та ефективною. Якщо ви вже маєте пристрій Oscal або інший на Android і ви хочете перенести з нього дані на новий планшет, використовуйте Data Migration Assistant. Усього кілька натискань на екран і сканування QR-коду замість годин ручної роботи. Всі ваші дані надійно захищені завдяки двошаровому доступу DAC&MAC, безпека якого була підтверджена АНБ.

Висока безпека Linux

Безпека системи Linux забезпечується лише на рівні ядра. Їй практично не страшні атаки шкідливого програмного забезпечення, рутинг. Вона надійно захищена від зазіхань на особисті дані. Система практично невразлива завдяки військовій безпеці рівня В1. При цьому кількість ресурсів, необхідна для обслуговування її процесів, мінімальна.

Популярні навігаційні системи та подвійний 4G

Ви просто не зможете заблукати, маючи під рукою Oscal Pad 15, адже він підтримує відразу чотири навігаційні системи: GPS + Glonass + Beidou + Galileo. У пристрої передбачений подвійний 4G LTE, завдяки якому забезпечується підключення до 4G на двох сім-картах і перемикання між ними.

Укомплектований усім необхідним

Планшет поставляється в комплекті з чохлом, захисним склом та стилусом. Захисний чохол Trifold представлений у двох кольорах – зеленому та сірому.

Характеристики Oscal Pad 15 8/256GB Dual Sim Stellar Grey

Тип Продуктивні
Кількість SIM-карт 2
Тип матриці IPS (PLS)
Діагональ екрану 10.36"
Роздільна здатність 2000 x 1200
Кількість ядер процесора 8
Процесор Unisoc T606
Частота процесора 1.6 ГГц
Вбудована пам'ять 256 ГБ
Максимальний об'єм карт пам'яті 512 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Підтримка карт пам'яті microSD
Основна камера 13 Мп
Фронтальна камера 16 Мп
Операційна система Android 13
Також шукають оптимальні
Бездротові можливості Bluetooth
Навігаційна система GPS
Інтерфейси і підключення 1 x Type C USB
Ємність батареї 8280 mAh
Матеріал корпусу пластик
Ширина (мм) 246.5
Висота (мм) 156.3
Товщина (мм) 7.6
Вага (г) 449
Колір передньої панелі чорний
Колір задньої панелі сірий