Плоттер HP DesignJet T830 с Wi-Fi 24'' (F9A28A)

Код товару: 861364
Немає в наявності
  • Інформація по HP F9A28A
  • Виробник: HP
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: DesignJet T830 с Wi-Fi 24''
  • Код виробника: F9A28A
  • Вага: 70 кг.
  • Габарити: 128x63x57 см.
  • Короткий опис:

    Технологія друку - струменева, Друк - кольоровий, Формат - А1, інтерфейси - USB, Wi-Fi, Ethernet

Опис HP DesignJet T830 с Wi-Fi 24''

Плоттер HP DesignJet T830 з Wi-Fi 24 '' (F9A28A)

Новий погляд на спільну роботу. Купуючи БФП HP DesignJet T830 з вбудованим сканером за відмінною ціною, ви підвищуєте ефективність спільної роботи у вашій команді при виконанні будь-яких завдань, для яких потрібен друк, сканування, копіювання і загальний доступ до даних. Крім того, це МФУ можна розмістити де завгодно в зоні дії сигналу Wi-Fi. Тепер ви можете, перебуваючи в будь-якому місці, друкувати прямо зі свого смартфона Apple, Android або планшета. Динамічна безпеку: Картриджі HP з неоригінальними чіпами можуть не працювати вже зараз і в майбутньому.

Проста мобільна друк. Рішення мобільного друку HP легко інтегрується з пристроями вашого офісу. Тепер ви можете, перебуваючи в будь-якому місці, друкувати прямо зі свого смартфона Apple, Android або планшета. Друкуйте віддалено, відправляючи файли по електронній пошті на принтери з підтримкою ePrint. Принтер, створений саме для вас. Принтери HP DesignJet для офісу, ідеально підходять як для одного, так і для декількох користувачів, дозволяють встановлювати кілька рулонів носія, оснащені функцією PostScript і мають безліч інших характерних особливостей. Знайдіть варіант, який ідеально вам підходить.

Хьюлетт-Пакард (анг. Hewlett-Packard) - найбільший американський виробник, генеральний офіс якого розміщений в Каліфорнії, в Пало-Альто. HP народилася в 1939 році. Її творці - випускники Стенфордського університету У. Хьюлетт і д. Паккврд. Вони задумали виробляти тестуючі і вимірюють пристрою. Сьогодні HP-найбільший в світі постачальник сучасних технологій, як кінцевим користувачам, так і корпораціям-виробникам власної продукції.

Компанія пропонує сучасні рішення в області пристроїв доступу, друку, зображення, рішення в сфері ІТ-інфраструктури, ПК, а також надає послуги з аутсорсингу, системної інтеграції і здійснює сервісну підтримку підприємствам малого і середнього бізнесу. У 2002 році HP стала випускати персональні комп'ютери, увійшовши в об'єднання з Compaq. Сьогодні компанія - лідер даного напрямку виробництва. В її виробництві зайнято 150 000 працівників, оборот компанії за рік - понад 107 мільярдів доларів.

Характеристики HP DesignJet T830 с Wi-Fi 24''

Основні
Формат пристрої A1 610мм (24 дюймов)
Технологія друку струменевий
Кольоровість кольоровий
ЖК дисплей
Вбудована пам'ять 1024 МБ
Друк
Друкуюча головка 1
Макс. дозвіл, dpi 2400х1200
Мінімальний обсяг краплі 6 pl C, M, Y., 12.6 pl mK
Тип чорнила пігментні mK
Колір чорнил блакитний
Сканування
Тип сканера протяжний
Розподільна здатність сканера до 600 точок на дюйм
Швидкість сканування 3.81 см/с колiр
Кількість картриджів 4 шт
Витратні матеріали F9J81A Комплект для заміни друкуючої головки HP 729 DesignJet
Інтерфейси
Провідні інтерфейси USB 2.0
Бездротові інтерфейси Wi-Fi
Інші інтерфейси HP ePrint
Додатково
Мови опису HP PCL 3 GUI
Комплектація кабель живлення