Стартовий пістолет Carrera Arms "Leo" GTR17 Satina (1003417)

Код товару: 1197054
Немає в наявності
  • Інформація по Carrera Arms 1003417
  • Виробник: Carrera Arms
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: "Leo" GTR17 Satina
  • Код виробника: 1003417
  • Вага: 1.5 кг.
  • Габарити: 25x20x10 см.
  • Короткий опис:

    Калібр - 9 мм, Ємність магазина - 14+1, Загальна довжина - 186 мм

Опис Carrera Arms "Leo" GTR17 Satina

Сигнальний пістолет Leo GTR17 від компанії Carrera Arms, є копією всесвітньо відомого австрійського пістолета Glock 17 третього покоління, який стоїть на озброєнні багатьох армій і правоохоронних органів в усьому світі.

Пістолет призначений для стрільби холостими 9 мм. патронами, має текстуровану анатомічну ручку, що забезпечує зручність і надійність захоплення, запобіжник вбудований у спусковий гачок як в оригіналу та запобігає випадковому пострілу, також як в оригіналу немає курка у задній частині пістолета. Живлення боєприпасами забезпечує дворядний магазин на 14 патронів + 1 в дулі. У передній частині рами розташована планка Вівера, що дає змогу кріпити додаткові аксесуари, як-от ліхтар або лазерний цілевказівник. Рама пістолета зроблена з високоміцного термостійкого пластику, затвор із легкого сплаву, а дуло зі сталі, водночас забезпечується досить реалістична вага оригіналу.

Використовувати цей сигнальний пістолет, з огляду на його ідентичність до справжнього бойового пістолета, можна не тільки як стартовий під час проведення спортивних заходів, але й для холостіння, тренувань поводження зі зброєю і тренувань з самооборони. Гучний постріл холостого патрона дасть змогу відлякувати різноманітних небезпечних тварин, подавати сигнали в екстрених ситуаціях, а також використовувати як реквізит у відеозніманнях і театральних постановках.

Пістолет постачається в зручному для транспортування і зберігання пластиковому кейсі, до комплекту входить шомпол, маслянка й інструкція. Представлений у чотирьох колірних рішеннях: Чорному, Сатиновому, Хромованому та Димчастому.

Характеристики Carrera Arms "Leo" GTR17 Satina

Калібр 9 мм
Ємність магазина 14+1
Загальна довжина 186 мм
Висота 130 мм
Ствол сталевий
Матеріал рамки пластик
Матеріал рукояті пластик
Вага 818 г
Колір нержавіюча сталь