Стерилізатор Chicco для бутылочек с детским питанием 3 в 1 (07391.00)

Код товару: 738041
Немає в наявності
  • Інформація по Chicco 07391.00
  • Виробник: Chicco
  • Країна-виробник: Італія
  • Гарантія: 6 міс.
  • Модель: для бутылочек с детским питанием 3 в 1
  • Код виробника: 07391.00
  • Вага: 2.2 кг.

Опис Chicco для бутылочек с детским питанием 3 в 1

Стерилізатор Chicco пляшечок з дитячим харчуванням 3 в 1 (07391.00)

Сhicco протягом багатьох років має  мету, яку легко собі поставити, але важко досягти: «Турбота про дітей та їх розвитку починається ще до їх народження і триває до повноліття». Цей проект, унікальний за своєю суттю, бурхливо розвивався і вивів компанію на рівень повного розуміння того, що пов'язано зі світом дитинства. Компанія користується репутацією надійного і дбайливого помічника у виконанні важкого завдання, що стоїть перед батьками. Чи не стояти на місці, знаходити нові рішення - ось головне кредо Chicco.

Кожен продукт втілює досвід провідних спеціалістів: акушерів, неонатологів, педіатрів, фізіологів, помножений на передові сучасні технології. З продукцією Chicco малюки розвиваються швидше, а батьки переконуються, що забезпечити щасливе дитинство дитині зовсім не складно: ніжність і величезна повага до крихітному, але повноправного жителю планети.

Новий цифровий стерилізатор для пляшечок з модульною конструкцією швидко і ефективно стерилізує пляшечки і аксесуари, дозволяючи вам економити робочий простір на кухні. Модульна система дозволяє використовувати стерилізатор в трьох конфігураціях: повнорозмірний варіант дозволяє одночасно стерилізувати до 6 пляшечок об'ємом 330мл і аксесуари. Компактний варіант використовується для стерилізації 1-2 пляшечок 330 мл і аксесуарів. Стерилізатор для мікрохвильової печі - для максимально швидкої стерилізації невеликої кількості аксесуарів і економії робочого простору.

Особливості стерилізатора: стерилізація парою знищує 99.9% бактерій і мікробів, яким схильна до слабка імунна система дитини. Процес стерилізації триває всього 5 хвилин (не включаючи час розігріву). При закритій кришці підтримує стерильність пляшечок і аксесуарів протягом 24 годин! Автоматично вимикається при закінченні циклу стерилізації або при закінченні води. Це безпечно і не вимагає вашої уваги в процесі роботи стерилізатора. Режим економії електроенергії (в компактному варіанті стерилізатора) дозволяє економити до 25% електроенергії. Споживана потужність: 600 Вт.

Характеристики Chicco для бутылочек с детским питанием 3 в 1

Виробник Chicco
Модель для бутылочек с детским питанием 3 в 1
Артикул 07391.00
Тип Стерилізатор для пляшечок дитячого харчування
Вид електронний стерилізатор