Охолоджуюча пiдставка для ноутбука SureFire Bora Red-LED Black (48819)

Код товару: 1212599
Немає в наявності
  • Інформація по Bora 48819
  • Виробник: Bora
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 48819
  • Вага: 0.8 кг.
  • Короткий опис:

    Охлаждающая подставка для ноутбука SureFire Bora Red-LED Black (48819)

Опис Охолоджуюча пiдставка для ноутбука SureFire Bora Red-LED Black (48819)

Для будь-якого геймера питання ефективного охолодження є одним з найважливіших. Ігрова охолоджуюча підставка SureFire Bora розрахована на ноутбуки з діагоналлю екрану від 12 до 17 дюймів і дозволяє підтримувати оптимальний температурний режим під час напружених багатогодинних сеансів гри.

Перегрів є однією з основних причин проблем з продуктивністю ноутбука і виходу з ладу його компонентів. Вибираючи охолоджуючу підставку SureFire Bora, ви не тільки забезпечуєте максимальний комфорт від гри, але і продовжуєте життя своїм устроєм.

Ви можете повністю відключити вентилятори або встановити швидкість їх обертання за допомогою регулятора в діапазоні до 1200 об. / Хв. Навіть на максимальній швидкості рівень шуму вентиляторів не перевищує 26 дБА, завдяки чому їх практично не чутно.

Охолоджуюча підставка має два регульованих кута нахилу і противоскользящее підставу, забезпечуючи максимальну зручність і необхідну стійкість в найвідповідальніші ігрові моменти. У передній частині підставки розташовані два відкидних упору, які не дозволяють ноутбуку зісковзнути з неї.

Підставка SureFire Bora обладнана додатковим USB-портом для підключення зовнішніх пристроїв, таких як клавіатура, миша або інші ігрові аксесуари. Крім того, в нижній частині підставки передбачений зручний відсік для укладання кабелів, завдяки чому вона не займає багато місця в той час, коли ви її не використовуєте.

Характеристики Охолоджуюча пiдставка для ноутбука SureFire Bora Red-LED Black (48819)

Тип охлаждающая подставка для ноутбука
Максимальная диагональ устройства 17"
Тип охлаждения активное
Количество вентиляторов 4
Размеры вентилятора 120х120 мм
Скорость вращения 1200 об/мин
Воздушный поток нет данных
Уровень шума 26 дБ
Материал нет данных
Питание от USB
Количество выходов USB2.0 1
Количество выходов USB3.0 нет
Габариты 408х287х29 мм
Вес 745 г
Цвет черный