Подушка MirSon для вагітних і відпочинку Naturale Line №8003 U-подібна Batista (2200006178163) для вагітних і відпочинку Naturale Line 8003 U-под

Код товару: 1552741
Під замовлення
1043 Грн
  • Інформація по MirSon 2200006178163
  • Виробник: MirSon
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: для вагітних і відпочинку Naturale Line 8003 U-под
  • Код виробника: 2200006178163
  • Короткий опис:

    EcoSilk, холофайбер, синтепон, 140 x 75 x 20 см, жовтий

Опис MirSon для вагітних і відпочинку Naturale Line 8003 U-под

Багатофункціональна подушка U-подібної форми. Допоможе розслабитися та зняти напругу з м'язів, зменшує навантаження на хребет, частково звільняє руки. Підходить для відпочинку та застосування вже у період вагітності.

На неї можна закидати ноги, підкладати під живіт для сну на боці, підтримувати коліна чи ступні під час відпочинку. Подушку кладуть під спину зменшення напруги в попереку. Вона допоможе максимально розслабитися та повноцінно відпочити, знайти свою комфортну позицію для сну. Оптимізує кровообіг та запобігає утворенню набряків.

Наповнювач EcoSilk

EcoSilk – унікальний тандем найкращих характеристик натурального шовку SILK і доступного штучного наповнювача Eco допоміг створити високотехнологічний наповнювач EcoSilk.

Головна унікальність даного наповнювача в його запатентованому складі, завдяки якому наповнювач володіє всіма позитивними властивостями дорогого натурального шовку, але при цьому більш довговічний, 100% антиалергенний, набагато доступніший за ціною.

Тканина Бязь, 100% бавовна

Бязь – щільна 100% бавовняна тканина з полотняним перпендикулярним переплетенням, стійка до частого прання, добре прасується, відмінно вбирає вологу і пропускає повітря. Володіє відмінною здатністю на довгі роки зберігати яскравість кольору. Екологічно чиста, легка і гігієнічна, невибаглива в догляді. Бязь прекрасно вбирає надлишки вологи, залишаючись при цьому сухою на дотик, а також добре пропускає повітря і зберігає тепло. Натуральність, екологічність і практичність – наш девіз при створенні всіх колекцій білизни.

Блискавка (знімний чохол)

Для вашої зручності на подушці є блискавка не лише на зовнішній наволочці, а й на внутрішньому чохлі!

За потреби блискавка дозволяє знімати наволочку і прати її частіше, ніж усю подушку, по мірі забруднення. А також ви завжди можете відкоригувати наповнення улюбленої та зручної подушки, щоб відчувати у моменти відпочинку максимальний комфорт.

Характеристики MirSon для вагітних і відпочинку Naturale Line 8003 U-под

Тип для вагітних
Розмір 140 x 75 x 20 см
Наповнювач EcoSilk, холофайбер, синтепон
Особливості вага 2500 г.
Колір жовтий