Подушка MirSon антиаллергенна DeLuxe Eco-Soft Hand Made №474 висока 70х70 (2200000625670) антиаллергенная DeLuxe Eco-Soft Hand Made 474 высо

Код товару: 1149947
Під замовлення
1292 Грн
  • Інформація по MirSon 2200000625670
  • Виробник: MirSon
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: антиаллергенная DeLuxe Eco-Soft Hand Made 474 высо
  • Код виробника: 2200000625670
  • Короткий опис:

    Eco-Soft, холлофайбер, 70x70 см, білий

Опис MirSon антиаллергенная DeLuxe Eco-Soft Hand Made 474 высо

MirSon — італійська торгова марка, яка спеціалізується на створенні високоякісних постільних речей. У виробничому процесі використовуються виключно добірні матеріали. Політика компанії спрямована на заснування фабрик, які випускатимуть високоякісну продукцію безпосередньо біля споживача, що зменшує кінцеву вартість для покупця. Девіз компанії — "Якість у деталях".

Цей наповнювач недарма названий словосполученням Eco — екологічний, антиалергенний, незамінний для людей, які страждають на алергію; Soft — м'який, легкий, повітряний, невагомий.

Завдяки запатентованій технології виробництва й особливому плетінню мікроволокон між собою в наповнювачі створюються мільйони повітряних "кишень", які затримують повітря, вони ж і роблять подушки м'якими та повітряними одночасно. Тканина складається зі 100% міцної єгипетської бавовни, яка надає м'якість, легкість, ніжність і істинно королівський вигляд виробу. Має гладку поверхню, що унеможливлює подразнення шкіри, має дивовижну терморегуляцію і підтримує комфортний мікроклімат у ліжку, не створює парникового ефекту. Волокна наповнювача Eco-Soft проходять оброблення іонами срібла, що перешкоджає появі небезпечних для нашого організму грибків, пилових кліщів та інших мікроорганізмів.

Оптимально розрахована вага наповнювача для досягнення високих показників з пружності. Ідеально підходить для чоловіків. Висота подушки 16-18 см. Величезним плюсом є можливість регулювання подушки — збоку міститься змійка, завдяки якій ви будь-якої миті зможете вийняти трохи наповнювача і підлаштувати подушку повністю під себе.

Неповторності, ексклюзивності й унікальності виробу додає процес його виготовлення. Вироби серії "Hand made" завжди тішитимуть вас не тільки своєю унікальністю, але і якістю пошиття, акуратністю швів і красою. 

Переваги: ручне сортування антиалергенного наповнювача, тільки ручного пошиття, надзвичайно якісні матеріали, італійські тканини, детальний і ретельний контроль якості.

Характеристики MirSon антиаллергенная DeLuxe Eco-Soft Hand Made 474 высо

Тип звичайна
Розмір 70x70 см
Наповнювач Eco-Soft, холлофайбер
Колір білий