Подушка MirSon вовняна 753 Julia пружна 70х70 см (2200001488472)

Код товару: 1231655
Під замовлення
1292 Грн
  • Інформація по MirSon 2200001488472
  • Виробник: MirSon
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: вовняна 753 Julia пружна 70х70 см
  • Код виробника: 2200001488472
  • Короткий опис:

    70% натуральна овеча вовна, 30% поліефірний розпушувач, 70x70 см, білий

Опис MirSon вовняна 753 Julia пружна 70х70 см

Здоровий сон. Вовна.

Завдяки гігроскопічності вовни вам буде тепло і комфортно протягом всієї ночі. Вовна вбирає в себе надлишки вологи, що виділяється людиною під час сну, і практично миттєво віддає вологу в навколишнє середовище, тим самим підтримує оптимальний для людського організму мікроклімат у ліжку.

При температурі людського тіла наповнювач даної ковдри виділяє дуже корисну та лікувальну для людського організму речовину під назвою ланолін, який позитивно впливає на весь організм людини, зокрема на опорно-руховий апарат та нервову систему, заспокоює, дарує міцний та здоровий сон.

Тканина трикотаж

Трикотаж має структуру, яка схожа на дрібну сітку, тому повітропроникний. У спеку охолоджує, у холод – зігріває. Ця тканина практична та довговічна, а також трикотажні вироби не потребують спеціального догляду. Він не накопичує статику і не викликає подразнень шкіри, а також м'який і еластичний.

Наповнювач шерсть

Овечу шерсть – по праву можна назвати лікувальною. Подушки і ковдри з цього матеріалу мають унікальні цілющі властивості завдяки ланоліну, який входить до складу вовни.

Овеча шерсть окрім оздоровчих властивостей є екологічно чистим, натуральним, безпечним наповнювачем для ковдр та подушок. Овеча шерсть, після натурального пуху, є найтеплішим наповнювачем. Цією особливістю шерсть завдячує спіралеподібній структурі своїх волокон, вільний простір між якими утворює своєрідну повітряну подушку, шерсть утримує тепло.

Комфортний сон

Висока - оптимально розрахована вага наповнювача для досягнення добрих показників пружності. Ця висота чудово підійде людям, які люблять пружні, добре наповнені подушки. Ідеально підійде для чоловіків.

Також не хочеться пропустити можливість підкреслити величезний плюс подушок - вони РЕГУЛЮЮТЬСЯ! Вся принадність у тому, що в подушці є вбудована блискавка (вона знаходиться збоку подушки), завдяки якій ви в будь-який момент зможете вийняти трохи наповнювача і підлаштувати подушку повністю під себе.

Особливості наповнювача

Просочення бамбуковим соком ефективне для нормалізації кров'яного тиску, зменшення вмісту в крові ліпідів та холестерину, захисту організму від передчасної втоми. Це сприяє нормалізації діяльності мозку, покращує циркуляцію крові та гальмує алергічні реакції. Екстракт бамбука має антимікробну та антиоксидантну властивість.

Характеристики MirSon вовняна 753 Julia пружна 70х70 см

Тип звичайна
Наповнювач 70% натуральна овеча вовна, 30% поліефірний розпушувач
Розмір 70x70 см
Колір білий