Шліфувальна машина Einhell полірувальна CE-CB 18/254 Li - Solo, PXC, d254 мм, 18В (без АКБ та ЗП) (2093301)

Код товару: 1508407
Немає в наявності
  • Інформація по EINHELL 2093301
  • Виробник: EINHELL
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: полірувальна CE-CB 18/254 Li - Solo, PXC, d254 мм,
  • Код виробника: 2093301
  • Короткий опис:

    без акумулятора в комплекті, без зарядного пристрою в комплекті, Тип - полірувальні, максимальне число оборотів в хвилину - 2500 об/хв, джерело живлення - акумулятор, вага - 2 кг

Опис EINHELL полірувальна CE-CB 18/254 Li - Solo, PXC, d254 мм,

Використовуйте акумуляторну полірувальну машину Einhell CE-CB 18/254 Li - Solo, щоб швидко відполірувати свій автомобіль до дзеркального блиску. Секрет: гнучкість і свобода маневру під час роботи завдяки високоефективному літій-іонному акумулятору. Акумулятор належить до інноваційного сімейства Power X-Change від Einhell і може використовуватися у всіх пристроях цієї серії. Для забезпечення тривалого терміну служби полірувальна машина має зручну для користувача та міцну конструкцію, в той час, як ручка Softgrip сприяє комфортній роботі з мінімальним напруженням та ідеально міцним утриманням.

Потужні 2500 обертів на хвилину та полірувальний диск діаметром 254 міліметри роблять її високоефективним інструментом для полірування та догляду за автомобілем. Для безпеки є легкодоступний вимикач і захист від перевантаження. Спочатку полірувальний засіб наноситься на лакофарбову поверхню за допомогою текстильної полірувальної насадки. Потім використовується синтетична полірувальна головка для отримання стійкого блиску. Полірувальні насадки входять до комплекту поставки. Необхідний акумулятор і зарядний пристрій можна придбати окремо, якщо це необхідно.

Полірування автомобіля — це просто

Полірувальний верстат важить трохи менш як 2 кг, а ручки з м'якою накладкою роблять роботу з ним зручною і легкою. За швидкості 2500 об/хв легко видаляються неглибокі подряпини, тьмяні плями і плями вапняного нальоту. Полірувальний круг має діаметр 25,4 сантиметра.

Безмежний діапазон завдяки Einhell Power X-Change

Більше ніяких спотикань об кабелі, ніяких пошуків розеток, ніяких проблем з подовжувачами: літій-іонний акумулятор акумуляторної системи Power X-Change від Einhell забезпечує свободу без проводів, а також означає, що його можна використовувати далеко від розеток.

Полірувальні ковпачки в комплекті

У комплект поставки входять дві полірувальні насадки: текстильна і синтетична. Текстильний полірувальний ковпачок можна використовувати для легкого нанесення полірувального засобу на поліровану поверхню. Синтетичний полірувальний ковпачок забезпечує стійкий блиск і чудовий зовнішній вигляд. Захист від перевантаження забезпечує безпеку під час роботи, відключаючи пристрій, якщо навантаження занадто високе, тим самим захищаючи користувача, матеріал і машину.

Характеристики EINHELL полірувальна CE-CB 18/254 Li - Solo, PXC, d254 мм,

Важливо! без зарядного пристрою в комплекті
Тип полірувальні
Призначення побутові
Діаметр диска 254 мм
Оброблюваний матеріал для металу
Максимальне число оборотів в хвилину 2500 об/хв
Регулювання обертів без регулювання
Додаткові характеристики акумулятор і зарядний пристрій (не входить до комплекту постачання)
Джерело живлення акумулятор
Напруга 18 В
Ємність акумулятору без акумулятора
Вага 2 кг
Комплектація Полірувальна шліфмашина, Текстильний пад, Синтетичний пад, Інструкція