Шліфувальна машина Einhell TC-DW 225 (4259930)

Код товару: 922356
Немає в наявності
  • Інформація по EINHELL 4259930
  • Виробник: EINHELL
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: TC-DW 225
  • Код виробника: 4259930
  • Вага: 9.85 кг.
  • Габарити: 65x30x21 см.
  • Короткий опис:

    Тип - полірувальні, споживана потужність - 600 Вт, максимальне число оборотів в хвилину - 1500 об/хв, джерело живлення - мережа, вага - 3 кг

Опис EINHELL TC-DW 225

Шліфувальна машина EINHELL TC-DW 225 (4259930)

Для досягнення хороших результатів обробки і комфортної роботи, шліфувальна машина оснащена телескопічною ручкою з змінюваними розмірами від 110 см до 165 см і додатковою ергономічною T-образною рукояткою, для роботи на стелі без зусиль. Робочий блок інструменту закріплений в рухомому механізмі забезпечує вільне переміщення шліфувального механізму в будь-якому напрямку.

Наявність пиловидалення дозволяє витягувати абразивний пил безпосередньо з шліфувального диска і засмоктувати її через шланг в пилосос залишаючи чистою робочу зону без освіти дратівливою пилу. Ручка інструмента може бути складений навпіл для швидкої збірки і демонтажу, а також економії місця при зберіганні.

Шліфувальні машини - це клас електроінструментів для шліфування та полірування поверхонь виробів з різних матеріалів: металу, дерева, пластмаси, каменю, скла та інших.

Ексцентрикові (орбітальні) шліфувальні машини. Мають широку сферу застосування. Використовуються для шліфування та полірування поверхонь, в тому числі вигнутих. Дозволяють вести чистове шліфування з високою швидкістю. Чистота поверхні може бути досягнута вище, ніж при використанні вібраційних шліфмашин.

Кутові шліфувальні машини (болгарки). Використовуються для обробки металу, бетону, каменю, і кераміки, зачистки зварних швів і видалення корозії. Дисками цих машин можна виконувати різання металевих деталей, керамічної плитки або цегли.

Машини спеціального застосування: шліфувальні машини по бетону. Призначені для обробки бетонних поверхонь з високою частотою. Полірувальні шліфмашини. Їх призначення - тонка шліфування та полірування поверхонь з кольорових і чорних металів, полімерних матеріалів. Вони ідеальні для фінішної обробки поверхонь.

Характеристики EINHELL TC-DW 225

Основні характеристики
Тип полірувальні
Діаметр диска 225 мм
Напруга 230 В
Споживана потужність 0.6 кВт
Швидкість холостого ходу 1500 об/хв
Розмір шліфувальної поверхні Ø215 мм
Додатково
Додаткові характеристики система пиловидалення
додаткова рукоятка
Електронний контроль швидкості
блок із необмеженою рухливістю шліфувальної головки
телескопічна ручка із змінними розмірами
ручка, що складається навпіл
Кріплення розхідника на платформі липучка
Комплектація пластиковий кейс
Шліфувальний папір
шланг для підключення пилососа
Фізичні характеристики
Джерело живлення мережа
Довжина кабеля 4 м
Довжина 680 мм (упаковка)
Ширина 215 мм (упаковка)
Висота 335 мм (упаковка)
Вага 3.2 кг