POS-монітор Geos дополнительный монитор покупателя AM1501 white (GEOS POS AM1501 white)

Код товару: 943613
Немає в наявності
  • Інформація по GEOS GEOS POS AM1501 white
  • Виробник: GEOS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: дополнительный монитор покупателя AM1501 white
  • Код виробника: GEOS POS AM1501 white
  • Вага: 4.1 кг.
  • Короткий опис:

    Тип дисплея - звичайний, діагональ - 15", роздільна здатність - 1280 × 800, інтерфейси - VGA, LVDS

Опис GEOS дополнительный монитор покупателя AM1501 white

POS-монітор GEOS Монітор покупця AM1501 white (GEOS POS AM1501 white)

Додатковий POS-монітор з діагоналлю 15" GEOS використовується в якості дублюючого дисплея для POS-терміналу серії АM1501. Підключається POS-монітор за допомогою кабелю VGA, який йде в комплекті. Використовується для оснащення робочих місць в ресторанах, кафе, барах, фаст-фудах та інших сферах обслуговування. На дисплей може бути виведена інформація для клієнта, наприклад, рекламний ролик або інформація про акції та знижки.

Pos-монітори - одна зі складових системи автоматизованого процесу роздрібної торгівлі на сьогоднішній день. Такі пристрої можуть мати різний функціонал і навіть значно відрізнятися зовні, але по своїй суті вони в основному однакові. За допомогою pos-моніторів все покупки клієнтів реєструються в системі, і дані надходять в оперативне зберігання.

Подібні пристрої зараз активно застосовуються для виведення інформації різного роду в автоматизованих торгових системах. Касири сучасних точок продажів вже встигли оцінити функціональність оновленого робочого процесу і з задоволенням навчаються роботі на новому обладнанні. Насправді, pos-монітор є незамінною ланкою в цілій системі, і без нього організувати роботу контрольно-касової техніки вельми проблематично.

Його основне призначення полягає в тому, щоб дозволити касового персоналу працювати у відповідній програмі для контролю за всіма проведеними операціями. Примітно, що сучасні монітори можуть бути об'єднані з системним блоком. На перший погляд, такий апарат виглядає масивно і навіть нагромадження, проте в дійсності це дозволяє істотно заощадити займане місце і скоротить кількість проводів, що з'єднують елементи між собою.

Характеристики GEOS дополнительный монитор покупателя AM1501 white

Виробник Geos
Модель дополнительный монитор покупателя AM1501 white
Артикул GEOS POS AM1501 white
Тип дисплея звичайний
Діагональ 15"
Роздільна здатність 1280 × 800
Кут огляду (В/Н/Л/П) 140/160
Інтерфейси VGA
LVDS
Додаткова периферія н.д.
Розміри 260 х 300 х 178 мм
Вага 0.75 кг
Колір білий