POS-термінал Symbol/Zebra микрокиоск MK500 беспроводной, имиджер (MK590-A030DB9GWTWR)

Код товару: 894967
Під замовлення
26516 Грн
  • Інформація по Symbol/Zebra MK590-A030DB9GWTWR
  • Виробник: Symbol/Zebra
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: микрокиоск MK500 беспроводной, имиджер
  • Код виробника: MK590-A030DB9GWTWR
  • Короткий опис:

    Тип дисплея - сенсорний, діагональ - 3.5", роздільна здатність - 320 x 240

Опис Symbol/Zebra микрокиоск MK500 беспроводной, имиджер

POS-термінал Symbol / Zebra Мікрокіоски MK500 бездротовий, іміджер (MK590-A030DB9GWTWR)Самообслуговування легко може бути впроваджено в будь-якому місці торгового залу роздрібних магазинів і підприємств при експлуатації Мікрокіоски MK500, розробленого компанією Motorola. 


Це компактний, легко встановлюється і доступний за ціною MK500 не створює перешкод і не вимагає спеціалізованого торгового залу - його можна розмістити майже в будь-якому місці, від торцевих кутів проходу до полиць, стійок і стін, і, крім того, воно відповідає стандартам для монтажу VESA . У якій би частині магазину не знаходився покупець, допомога MK500 завжди поруч.


MK500 допомагає покупцям дізнатися ціну і кількість залишку товару, оновлювати інформацію про баланс картки лояльності, знаходити місце розташування товару, а також попросити допомоги. Всі ці опції і навіть більше можна здійснити простим скануванням штрихкоду або натисканням на кнопку, або ж сенсорну панель. Покупці під час застосування МК500 мають можливість друкувати купони, рецепти, списки подарунків на спеціальні пропозиції магазину, а також персональні купони за допомогою сканування карти лояльності постійного покупця. Так, як MK500 легко підключається до мобільних принтерів сторонніх постачальників, дозволяючи роздрібним підприємствам створювати рішення для надання більш комплексних і цінних послуг.
Мікро-кіоск (Прайс-чекер) Motorola (Symbol) MK500 може з легкістю потрапити в місцеву бездротову або ж кабельну мережу. Wi-Fi 802.11a / b / g, який спеціально розробили для Мікро-кіоску Motorola MK500 полегшує витрати часу і фінансів на постійне підключення і переустановку мережевого кабелю для кожного апарату MK500, більш того, він також дозволяє торговельним підприємствам розміщувати мікро-кіоски в залежності від сезонних потреб клієнтів і покупців, або від продуманого категорійних менеджером стилю розміщення товару.
Лазерний тип зчитування інформації з штрих кодів 1D, 2D і PDF форматів підвищує продуктивність і виключає необхідність розгладження і вирівнювання штрих-кодів, адже він має унікальну систему підсвічування. Пристрій MK500 не тільки є, воно також надає безліч переваг, що забезпечують виняткову і швидку окупність капіталовкладень (ROI).

Характеристики Symbol/Zebra микрокиоск MK500 беспроводной, имиджер

Тип дисплея сенсорний
Діагональ 3.5"
Роздільна здатність 320 x 240
Модель процесора Intel XScale
Частота процесора 520 МГц
Підтримка ОС Windows CE 5.0