POS-термінал Verifone VX520 платіжний, Android (25-019) VX520 Android платіжний

Код товару: 1258421
Немає в наявності
  • Інформація по Verifone 25-019
  • Виробник: Verifone
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: VX520 Android платіжний
  • Код виробника: 25-019
  • Короткий опис:

    Тип дисплея - графічний з білим підсвічуванням, об'єм оперативної пам'яті - 160 Мб

Опис Verifone VX520 Android платіжний

Verifone VX520 – це невеликий, але продуктивний банківський термінал для оплати товарів і послуг. Цей зчитувач платіжних карт має ряд функцій, необхідних для успішної роботи.

VX520 – це компактний стаціонарний POS-термінал, який має кілька варіантів підключення, а також відрізняється зручністю у використанні та приймає всі види банківських карт.

Завдяки можливості збільшити обсяг пам'яті до 500 Мб цей портативний термінал відрізняється високою ефективністю. Також VX520 має швидкий процесор і може проводити операції, а також шифрування і дешифрування даних у форматі онлайн – таким чином, процедури розрахунку проходять швидше і безпечніше, ніж на інших таких пристроях, що дозволяє оптимізувати роботу на касі та збільшити дохід.

Для з'єднання з інтернетом передбачено два способи:
  • GPRS – дозволяє виконувати вихід через мобільний інтернет, необхідно лише встановити SIM-карту будь-якого оператора;
  • Ethernet – вихід в мережу відбувається за допомогою включення кабелю від модема, або роутера. Перевага цього підключення в зв’язку, що стабільно працює на хорошій швидкості.

Платіжний термінал Verifone VX520 Eth/GPRS/CTLS має змогу приєднуватися через локальну мережу (Ethernet), SIM-карту (GPRS) або модем (Dial-Up), з яскравим екраном дисплея, з підсвічуванням і вбудованим термальним принтером, що дозволить здійснити оплату банківською платіжною карткою в будь-якому зручному місці при наявності стільникового зв'язку, присутності виділеної мережі Ethernet або роутера. Варто врахувати, що зчитувач банківських карт не має Wi-Fi модуля.

Можливості

Verifone VX520 оснащений вбудованим безконтактним зчитувачем, що дозволяє приймати платежі за допомогою безконтактних карт, а також смартфонів та інших гаджетів, які підтримують систему ApplePay, SamsungPay, AndroidPay та ін. Також є можливість підключення по USB або порту RS-232 до ПК. Зчитувач платіжних карт можна інтегрувати з касовими програмами, але тільки при наявності підтримки в програмному забезпеченні банку. Термінал працює на передовій платформі VX Evolution, створеної на базі ОС Verix. Він повністю відповідає стандартам безпеки PCI PED 2.0 (3.0). А VeriShieldProtect створює наскрізне шифрування даних, забезпечуючи захист від шахрайства і порушень при проведенні оплати.

POS-термінал є популярним автономним рішенням, як серед банків, так і споживачів. Зручний інтерфейс, ергономічний корпус, низька ціна і простота використання роблять цей прилад одним з найбільш популярних у своєму роді.

Порядок роботи з картами
  • Карту з чіпом необхідно вставити в спеціальний отвір спереду терміналу і залишити там до кінця всієї операції;
  • Карткою без чіпа необхідно провести по жолобу на правому борту терміналу магнітною стороною всередину.

Для роботи терміналу з банком укладається договір еквайрингу. Для укладення такого договору банки, як правило, вимагають відкриття рахунку у себе. Послуга еквайрингу передбачає наявність банківського рахунку ФОП або юридичної особи іншої форми власності та не надається для особистих рахунків фізосіб.

Характеристики Verifone VX520 Android платіжний

Тип дисплея графічний з білим підсвічуванням
Частота процесора 400 МГц
Об'єм оперативної пам'яті 160 Мб
Інтерфейси USB 2.0
Зчитувач карт так
Живлення 100 – 240 В
Вага 0.74 кг
Розміри 195 х 83 х 68 мм
Колір сірий