Форма для випікання Pyrex Essentials овальна 25 х 17 х 6 см 1,6 л (222B000/8046)

Код товару: 1550983
Під замовлення
367 Грн
  • Інформація по Pyrex 222B000/8046
  • Виробник: Pyrex
  • Країна-виробник: Франція
  • Модель: Essentials овальна 25 х 17 х 6 см 1,6 л
  • Код виробника: 222B000/8046
  • Вага: 0.5 кг.
  • Габарити: 30x20x7 см.
  • Короткий опис:

    Essentials, овальна, жароміцне скло, Комплектація - одна форма, 6 см, прозорий

Опис Pyrex Essentials овальна 25 х 17 х 6 см 1,6 л

Серія Pyrex Essentials відрізняється витонченим та лаконічним дизайном. За допомогою форм із серії Essentials Ви легко зможете втілити в реальність будь-які кулінарні шедеври. У серію входить продукція для запікання овальної та прямокутної форми, в яких дуже зручно готувати численні десерти, а також каструлі з кришкою для приготування та зберігання різноманітних страв.

Вся лінійка Essentials має великий діапазон розмірів, що задовольнить вимоги навіть найвимогливіших кулінарів. Серія Pyrex Essentials виготовлена з боросилікатного скла, будь-яка господиня оцінить універсальність посуду Pyrex, в ній можна готувати в духовці (газової та електричної), мікрохвильової печі, зберігати приготовлене в холодильнику або морозильній камері, а також використовувати її для сервірування столу. Одна страва замінить дещо, що заощадить сімейний бюджет та місце на кухні.

Особливості:

  • Боросилікатне скло: стійке до різких перепадів температур
  • Підходить для використання в мікрохвильовій печі та морозильній камері
  • Легко миється у посудомийній машині
  • Гігієнічний матеріал, стійкий до подряпин

Pyrex® glass - з 1915 року, пропонує готові рішення, що відповідають усім вимогам до кухонного посуду: від приготування до запікання та зберігання! Відмінна якість та термостійкість боросилікатного скла робить його незамінним помічником на довгі роки.

Посуд із жароміцного скла стає все більш популярним. Але не кожне жароміцне скло безпечне на кухні. Скляний посуд Pyrex виготовлений із загартованого боросилікатного скла, що відповідає суворим європейським нормам безпеки EN 1183. Таке скло має підвищену удароміцність, жароміцність (від - 40С до +300С) і витримує різкий перепад температур в 220С. Не варто забувати і про те, що боросилікатне скло є гігієнічним і екологічним матеріалом.

Посуд Pyrex - вибір практичних господарок. Вона не тільки прослужить набагато довше, ніж інший посуд на кухні, але й не втратить свого вигляду. Абсолютна гладка, непориста поверхня протистоїть утворенню подряпин, плям, не вбирає запахи і добре переносить як ручне, так і машинне миття. Так через роки ваш посуд Pyrex буде виглядати як новий.

Будь-яка господиня оцінить універсальність посуду Pyrex – в ньому можна готувати в духовці (газової та електричної), мікрохвильової печі, зберігати приготовлене в холодильнику або морозильній камері, а також використовувати її для сервірування столу. Одна страва замінить дещо, що заощадить сімейний бюджет та місце на кухні.

Характеристики Pyrex Essentials овальна 25 х 17 х 6 см 1,6 л

Серія Essentials
Форма овальна
Призначення універсальна
Об'єм 1.6 л
Матеріал жароміцне скло
Кількість секцій для випікання 1
Внутрішнє антипригарне покриття немає
Ручки ні
Комплектація одна форма
Розміри 26 х 18 х 6 см
Висота борта 6 см
Колір прозорий