Посудомийна машина Beko DFS05020W

Код товару: 1210082
Немає в наявності
  • Інформація по BEKO DFS05020W
  • Виробник: BEKO
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: DFS05020W
  • Вага: 38.3 кг.
  • Габарити: 49x88x66 см.
  • Короткий опис:

    Тип - окремостояча, завантаження - 10 комплектів посуду, A++, кількість програм - 5, 5, 46 дБ, 85 см, 44.8 см, 60 см, Колір - білий

Опис BEKO DFS05020W

Комфорт кожен день

За допомогою посудомийної машини Beko DFS05020W ви можете істотно збільшити комфорт і звільнити масу вільного часу. За рахунок того, що установка виконується вільно, не всередину меблів, такий прилад можна встановлювати навіть на орендованій квартирі або там, де ремонт вже закінчений. У будь-якому випадку, сучасна сім'я не повинна витрачати кожен день час на миття посуду. Адже сьогодні техніка легко може зробити це замість вас. Невисока ціна моделі є візитною карткою бренду, а проблем з якістю у турецької компанії точно не спостерігається.

Актуальний дизайн

Лаконічний білий корпус посудомийної машини Beko DFS05020W ідеально впишеться в інтер'єр будь-якої кухні. Мінімум зайвих елементів роблять дизайн більш витонченим. Акуратна і зрозуміла панель управління з поворотним регулятором доповнена кнопками вибору додаткових опцій роботи. Модель розрахована на 10 комплектів посуду, але при цьому має ширину всього 45 сантиметрів. Тому їй знайдеться місце навіть в маленькій кухні.

Адаптивна конструкція

Щоб ви могли мити не тільки тарілки і чашки, але і навіть великі предмети посуду, внутрішній відсік Beko DFS05020W може змінюватися під ваші потреби. Нижня корзина посудомийної машини має рухливі перегородки. Зміна розмірів відсіків допоможе вам з однаковим успіхом розмітити внизу і тарілки, і великі страви, і каструлі, і жаровні, і сковорідки. З огляду на те, що саме миття великого посуду викликає найбільше незручностей, можете забути про це, як про страшний сон! Розумна машина впорається з будь-якими типами забруднень, якщо ви виберете правильну програму.

Зручність в роботі

Особливості конструкції Beko DFS05020W передбачають більш легке завантаження миючих засобів. Диспенсер для них має висувну конструкцію. Він відкривається і закривається легким рухом. Тому вам не потрібно намагатися зламати собі нігті або пошкодити пальці в процесі відкривання кришки лотка для хімії.

Характеристики BEKO DFS05020W

Основні
Витрата води за цикл, л 11.9
Кількість комплектів посуду 10
Кількість програм мийки 5 ("Еко 50", "Інтенсивна 70", "Clean&Shine", "Quick&Shine", "Міні")
Cушарка сатична
Класи ефективності
Клас сушки A
Управління поворотні перемикачі
Таймер відстрочки запуску ✔ 3-6-9
Індикатор наявності солі
Індикатор наявності ополіскувача
Дисплей ✔ LED-індикація
Функції
Половинне завантаження
Використання « таблеток »
Тип окремостояча
Інші функції Автоматична система визначення виду миючого засобу
GlassCare
Фізичні
Вага 37.4 кг
Номінальна напруга 220-240 В
Габарити
Клас енергоспоживання A++
Рівень шуму 49 дБ
Ширина 44.8 см
Висота 85 см
Глибина 60 см
Колір білий