Посудомийна машина Beko DIN36422

Код товару: 1066982
Немає в наявності
  • Інформація по BEKO DIN36422
  • Виробник: BEKO
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: DIN36422
  • Вага: 15 кг.
  • Габарити: 81x60x60 см.
  • Короткий опис:

    Тип - вбудована, завантаження - 13 комплектів посуду, A++, кількість програм - 4, 4, 49 дБ, 81.8 см, 59.8 см, 55 см, Колір - білий

Опис BEKO DIN36422

Необхідний атрибут
Повновбудовувана модель посудомийної машини Beko DIN36422 стане надійним і вірним помічником для будь-якої сучасної господині. За допомогою пристрою можна швидко і ефективно перемити гору посуду, не витрачаючи при цьому власні сили і час.

Економія у всьому
За один цикл роботи апарат ефективно справляється з мийкою 13 комплектів посуду, при цьому витрата води буде мінімальний. На відміну від ручного миття, якість миття в посудомийній машині Beko не залежить від напору, ступеня і складності забруднень, і результат завжди ідеальний, про що свідчить найвищий клас миття А. Також йде справа і з конденсаційної сушінням - посуд на виході подається абсолютно сухий і не вимагає додаткових натирань. Варто зауважити, що всі ці послуги не вимагають особливих енерговитрат, адже категорія енергоспоживання моделі А ++.

Найвища якість
Апарат забезпечує кришталеву чистоту і сяйво посуду в кінці процесу, адже температура всередині камери досягає 90 градусів, що в поєднанні з потужним комплексним миючим засобом дозволяє вивести будь-які забруднення. Програмне забезпечення передбачає чотири оптимальних циклу обробки, включаючи: швидку мийку (для економії часу), режим «еко» (з малою витратою всіх ресурсів), інтенсивна (для особливо складних і брудних предметів), щоденна (стандартний режим роботи).

Практичні моменти
Таймер відстрочки запуску дозволить затримати включення машини і автоматично активувати процес в призначений час. Система безпеки контролює наявність протікань, своєчасно призупинить подачу води і почне безпечний її відведення, що вбереже квартиру від потопу. Індикація кількості препаратів солі і ополіскувача допоможе контролювати запаси і вчасно їх поповнювати. Про закінчення процесу мийки сповіщає звуковий сигнал.

Характеристики BEKO DIN36422

Основні
Тип установки вбудована
Витрата води за цикл 11 л (3080 л за рік)
Кількість комплектів посуду 14
Кількість програм мийки 6
Cушарка є
Класи ефективності
Клас енергоспоживання A++
Клас сушки A
Управління
Тип управління сенсорний
Дисплей ✔ LED-індикація
Таймер відстрочки запуску ✔ 3-6-9 год
Функції
Половинне завантаження
Особливі Система AquaStop
сенсор контролю чистоти води aquaSensor, сенсор завантаження
Екстра сухий
Glass Care
Швидке миття +
Додатково
Річне споживання електроенергії 266 кВт/рік (0.93 кВт/год за цикл)
Програми інтенсивна
половинне завантаження
замочування
АВТО програма
SteamGloss (сушка паром)
Quick&Shine
міні
ECO
Короби для посуду 2 полички для чашок у верхньому коробі
Фізичні
Рівень шуму 46 дБ
Температура мийки 40°
50°
65°
70°
35°
Висота для вбудовування 82 мм / 87 мм