Посудомийна машина Beko DIS26022

Код товару: 1066984
Немає в наявності
  • Інформація по BEKO DIS26022
  • Виробник: BEKO
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: DIS26022
  • Вага: 30.5 кг.
  • Габарити: 48x85x66 см.
  • Короткий опис:

    Тип - вбудована, завантаження - 10 комплектів посуду, A++, кількість програм - 6, 47 дБ, 81.8 см, 44.8 см, 55 см, Колір - білий

Опис BEKO DIS26022

Вірний помічник на кухню
Компактна модель Повновбудовувані посудомийної машини Beko DIS26022 допоможе впоратися з величезною кількістю брудного посуду максимально швидко і ефективно. Не витрачайте свій час на ручне миття посуду, а довірте це універсального помічника.

Вільний вибір
Модель запрограмована на шість робочих циклів, які дозволяють в повній мірі охопити всі побутові потреби. Можливий запуск машини при половинному завантаженні, що вкрай зручно, щоб не збирати гору брудних тарілок. Також передбачений режим попереднього ополіскування холодною водою, і за рахунок високої вологості в робочій камері посуд довго не висихає, а залишки їжі не прісихают до тарілок, що особливо зручно, якщо немає часу відразу все помити, а пора їхати. Швидка мийка дозволить заощадити час, а інтенсивна підійде для особливо брудних предметів. Також передбачений режим-еко з мінімальним витрачанням всіх ресурсів, і цикл «щоденний» для роботи машини на максимальному завантаженні в 10 комплектів.

Повна автономність
Цікавою програмою виступає режим «автомат», який дозволяє мийці тривати не строго певний час, а до тих пір, поки посуд не стане повністю чистою. При цьому машина самостійно стежить за процесом роботи, оцінюючи склад стікала вода і наявність в ній домішок.

Практичні моменти
Система захисту від протікання стежить за подачею води і своєчасно призупиняє її, в разі виявлення проблеми. Світлові індикатори солі і ополіскувача дозволяють контролювати кількість коштів і своєчасно поповнювати запаси. Таймер відстрочки запуску до 24 год дає можливість відкласти включення машини, і активувати її в запрограмоване користувачем час. Функція використання «таблеток» забезпечує можливість застосування комплексних засобів для мийки. Наявність LED-дисплея забезпечує індикацію роботи пристрою.

Характеристики BEKO DIS26022

Основні
Тип установки вбудована
Витрата води за цикл 9.5 л (2660 л за рік)
Кількість комплектів посуду 10
Кількість програм мийки 6
Cушарка є
Класи ефективності
Клас енергоспоживання A++
Клас сушки A
Управління
Тип управління сенсорний
Дисплей ✔ цифровий
Таймер відстрочки запуску ✔ 1/2 - 24:00
Функції
Половинне завантаження
Використання « таблеток » ✔ Все-в-1
Особливі Інверторний двигун
Система пом'якшення води
Система AquaStop
Додаткове полоскання
Glass Care
Швидке миття +
Екстра сушіння
Сенсор забруднення
Додатково
Річне споживання електроенергії 211 кВт/рік (0.73 кВт/год за рік)
Програми інтенсивна
замочування
АВТО програма
InnerClean (самоочищення)
Quick&Shine
міні
ECO
Короби для посуду 2 полиці для чашок
2 тримача в нижньому коробі
тримач для столових приборів
Фізичні
Рівень шуму 47 дБ