Посудомийна машина Bosch SMH6ZCX42E

Код товару: 1197563
Немає в наявності
  • Інформація по BOSCH SMH6ZCX42E
  • Виробник: BOSCH
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: SMH6ZCX42E
  • Вага: 40 кг.
  • Габарити: 85x60x50 см.
  • Короткий опис:

    Тип - вбудована, завантаження - 14 комплектів посуду, A+++, кількість програм - 6, 8, 44 дБ, 81.5 см, 59.8 см, 55 см, Колір - білий

Опис BOSCH SMH6ZCX42E

Асистент Easy start
У більшості випадків невдоволення миттям посуду виникає через неправильний вибір програми миття. У програмі Home Connect введіть ступінь забруднення, тип і кількість посуду, миються. Асистент Easy Start запропонує ідеальну програму і ви отримаєте ідеальний результат кожен раз.
Стійке розташування столових приладів, чашечок Espresso і дрібних предметів кухонного начиння.
Третій рівень завантаження. Замінює смітник столових приладів. Розташовується над верхнім коробом. Повністю виймається для полегшення завантаження і вивантаження столових приладів. Поміщається у стандартну висувну скриньку для столових приладів.
Silence program
Програма «Тиша» - найтиповіший спосіб запуску вашої посудомийної машини. Активуючи її, ви автоматично знижуєте рівень шуму вашої посудомийної машини до мінімально можливого рівня. Це досягається за допомогою спеціально адаптованої програми Eco 50 ° C, зниженого тиску розпилення і продовженої фази очищення.
AquaStop: 100% гарантія від протікань води протягом усього терміну служби приладу.
Збої в роботі обладнання, як видається, завжди відбуваються в найбільш незручні моменти, що коштує вам як грошей, так і дорогоцінного часу. Наші посудомийні машини з системою AquaStop складаються зі спеціального шланга з подвійними стінками, запобіжного клапана і підлогового бака з поплавковим вимикачем, які забезпечують 100% захист від протікань. Більш того, Bosch пропонує довічну гарантію на весь термін служби вашого пристрою. Отримуйте бездоганні результати, на які ви можете покластися день у день.
Самое бережное отношение к хрупкой посуде.
Хрупкая посуда будет защищена от температурного шока, благодаря специальному резервуару для теплообмена в боковой стенке посудомоечной машины.

Характеристики BOSCH SMH6ZCX42E

Також шукають з шириною 60 см
Тип вбудована
Завантаження 14 комплектів посуду
Клас енергоспоживання А+++
Кількість програм 6
Кількість температурних режимів 8
Рівень шуму 44 дБ
Особливості технологія поперемінної подачі води
Програми ополіскування
Висота 81.5 см
Ширина 59.8 см
Глибина 55 см
Колір білий