Посудомийна машина Bosch SMS43D02ME

Код товару: 1148281
Немає в наявності
  • Інформація по BOSCH SMS43D02ME
  • Виробник: BOSCH
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: SMS43D02ME
  • Вага: 44.6 кг.
  • Габарити: 67x88x67 см.
  • Короткий опис:

    Тип - вбудована, завантаження - 12 комплектів посуду, А+, кількість програм - 4, 4, 48 дБ, 84.5 см, 60 см, 60 см, Колір - білий

Опис BOSCH SMS43D02ME

Ваш скляний посуд збереже свій блиск на довго!
Ви можете здивуватись, дізнавшись, що якість води, якою Ви миєте посуд, суттєво впливає на Ваш посуд та порцеляну. Оскільки м’яка вода викликає корозію скла, посудомийні машини Bosch із технологією Glass Protection Technology постійно регулюють ступінь жорсткості для дбайливого догляду за скляним посудом та порцеляною. Розумний догляд за Вашим делікатним посудом, без зайвих зусиль.

Інноваційна технологія оптимального використання води для максимальної ефективності миття посуду.
Bosch винайшов нову унікальну систему миття ActiveWater, яка дозволяє максимально ефективно використати кожну краплю води. На основі таких параметрів, як швидке нагрівання, оптимізована система фільтрації, цільовий розподіл води та збільшена потужність насосу і складається формула ActiveWater: менше води та енергії, більше потужності. Посудомийні машини ActiveWater здатні вимити 14 комплектів посуду, використовуючи лише 10 літрів води при перебігу програми “Економічна 50°C”. Також всі машини ActiveWater можуть під’єднуватися до системи постачання гарячої води, і в такому випадку рівень споживання енергії складає лише 0,6 кВт/год. для програми “Економічна 50°C”.

Миття посуду так, як Ви ще ніколи не чули!
Підтримувати чистоту в помешканні може бути важко. Зберегти ж тишу іноді здається просто неможливо! Наші посудомийні машини з двигуном EcoSilence Drive забезпечують високу якість миття з низьким рівнем шуму. Прилади з EcoSilence Drive обладнані безшумним, безщітковим, економічним двигуном, який оптимально зменшує шум тертя, забезпечуючи таким чином більш плавне, тихе функціонування.

Гарантія якості Bosch: на всі посудомийні машини 10 років гарантії від наскрізної корозії.
Інженери компанії Bosch впровадили у життя багато інновацій, які гарантують надзвичайно довгий строк служби побутових приладів. Наприклад, вони розробили нову конструкцію внутрішньої камери посудомийної машини, яка вирізняється особливими технологіями, пов’язаними з виробництвом, обробкою та з’єднанням складових елементів камери. Ці технології у поєднанні з високоякісними пластинами із нержавіючої сталі становлять максимальний захист проти наскрізної корозії. Отримайте і Ви користь від інноваційних технологій та скористайтеся 10-річною гарантією проти наскрізної корозії внутрішньої камери посудомийної машини.

Ефективне використання засобів для миття.
Засіб для миття розміщується у диспенсері зверху на дверцятах. Перед початком процесу миття він падає в спеціальну кювету у верхньому коробі, що гарантує його ретельне розчинення завдяки чіткому спрямуванню на нього струменів води.

Ідеальний помічник, який не витратить жодної краплі дарма!
Кожне завантаження має різну кількість посуду, чому ж під час кожному циклу автоматично використовується однакова кількість води? Функція LoadSensor використовує датчик частоти обертання для визначення ваги завантаження та рівня води, тому використовується лише необхідна кількість води. Наприклад, для невеликої кількості посуду потрібно менше води для полоскання, тому води додається менше, тоді як для повного завантаження води додається більше для оптимального замочування. Функція, яка забезпечує неперевершені результати, зберігаючи воду та електроенергію? Тепер це високотехнологічно!

Початок роботи програми можна відкласти в залежності від моделі від 1 до 24 годин.
Мийти тоді, коли Вам забажається. Наприклад, вдень, коли Ви на роботі, щоб до Вашого приходу посуд був чистим. Або вночі, коли починає діяти знижений тариф на електроенергію.

Характеристики BOSCH SMS43D02ME

Тип окремостояча
Основні
Витрата води за цикл, л 11.7
Кількість комплектів посуду 12
Кількість програм мийки 4 (Інтенсивна 70 °C, Швидка 65 °C, Економічна 50 °C, Швидка 45 °C)
Класи ефективності
Управління поворотні перемикачі
Таймер відстрочки запуску ✔ (1-24 год)
Індикатор наявності солі
Індикатор наявності ополіскувача
Дисплей ✔ світлодіодний
Функції
Половинне завантаження
Інші функції функція HygienePlus
корзина для столових приборів
Верхня корзина із системою 3-рівневого регулювання по висоті rackMatic
Механізм Servolock для закриття дверцят без зусиль
Система захисту скла glassProtec
2 складные решетки для тарелок в нижнем коробе
Фізичні
Габарити
Клас енергоспоживання A+
Рівень шуму 48 дБ
Особливості ActiveWater
DosageAssist
EcoSilence Drive
трирівнева самоочисна система фільтрації
сенсор завантаження
електроніка регенерації
4 температурні режими
Ширина 60 см
Висота 84.5 см
Глибина 60 см
Колір білий