Посудомийна машина Bosch SMV24AX00K

Код товару: 903653
Немає в наявності
  • Інформація по BOSCH SMV24AX00K
  • Виробник: BOSCH
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Модель: SMV24AX00K
  • Вага: 31.54 кг.
  • Габарити: 65x86x66 см.
  • Короткий опис:

    Тип - вбудована, завантаження - 12 комплектів посуду, A+, кількість програм - 4, 3, 50 дБ, 81.5 см, 59.8 см, 55 см, Колір - чорний, нержавіюча сталь

Опис BOSCH SMV24AX00K

Миття посуду так, як Ви ще ніколи не чули!
Підтримувати чистоту в помешканні може бути важко. Зберегти при цьому тишу іноді здається неможливою задачею! Наші посудомийні машини з двигуном EcoSilence Drive забезпечують високу якість миття з низьким рівнем шуму. Прилади з EcoSilence Drive обладнані безшумним, безщітковим, економічним двигуном, який оптимально зменшує шум тертя, забезпечуючи таким чином більш плавне, тихе функціонування.

Гарантія якості Bosch: на всі посудомийні машини 10 років гарантії від наскрізної корозії.
Інженери компанії Bosch впровадили у життя багато інновацій, які гарантують надзвичайно довгий строк служби побутових приладів. Наприклад, вони розробили нову конструкцію внутрішньої камери посудомийної машини, яка вирізняється особливими технологіями, пов’язаними з виробництвом, обробкою та з’єднанням складових елементів камери. Ці технології у поєднанні з високоякісними пластинами із нержавіючої сталі становлять максимальний захист проти наскрізної корозії. Отримайте і ви користь від інноваційних технологій та скористайтеся 10-річною гарантією проти наскрізної корозії внутрішньої камери посудомийної машини.

Ефективне використання засобів для миття.
Засіб для миття розміщується у диспенсері зверху на дверцятах. Перед початком процесу миття він падає в спеціальну кювету у верхньому коробі, що гарантує його ретельне розчинення завдяки чіткому спрямуванню на нього струменів води.

Захист від протікань.
Зазвичай, несправності техніки трапляються в найнеочікуваніший момент і коштують вам як грошей, так і дорогоцінного часу. Наші посудомийні машини оснащені системою AquaStop, що складається зі спеціального шланга в захисній оболонці, запобіжного клапана і піддона, розташованого в нижній частині, з поплавковим вимикачем. Вся система забезпечує надійний захист від протікання. Отримайте прекрасні результати, на які ви можете покладатися день за днем!

Інноваційна технологія оптимального використання води для максимальної ефективності миття посуду.
Bosch винайшов нову унікальну систему миття ActiveWater, яка дозволяє максимально ефективно використати кожну краплю води. На основі таких параметрів як швидке нагрівання, оптимізована система фільтрації, цільовий розподіл води та збільшена потужність насосу і складається формула ActiveWater: менше води та енергії, більше потужності. Посудомийні машини з ActiveWater здатні вимити 14 комплектів посуду, використовуючи лише 10 літрів води при перебігу програми “Економічна 50°C”. Також всі машини з ActiveWater можуть під’єднуватися до системи постачання гарячої води, і в такому випадку рівень споживання енергії складає лише 0,6 кВт/год для програми “Економічна 50°C”.

Характеристики BOSCH SMV24AX00K

Основні
Тип установки повністю вбудована
Витрата води за цикл 11.8 л режим Эконом
Кількість комплектів посуду 12
Кількість програм мийки 4 +3 темп. режима
Cушарка є
Класи ефективності
Клас миття A
Клас енергоспоживання A+
Клас сушки A
Управління
Тип управління електронний
Індикатор наявності солі
Індикатор наявності ополіскувача
Сигнал закінчення роботи
Захист від протікання ✔ AquaStop
Функції
Програма інтенсивного миття
Особливі Гідравлічна система ActiveWater
Система рівномірного розчинення миючого засобу DosageAssist
Система Servolock для "м'якого" відкривання / закривання дверцят
Система захисту скла
Автоматичне визначення виду миючого засобу
Поперемінна подача води
Додатково
Програми інтенсивна
нормальна
швидка
ECO
Фізичні
Рівень шуму 52 дБ
Колір білий
Габарити ( ВxШxГ ) 81.5 x 59.8 x 55
Температура мийки 50°
65°
70°
45°