Посудомийна машина Bosch SPS2IKI02E

Код товару: 1077479
Немає в наявності
  • Інформація по BOSCH SPS2IKI02E
  • Виробник: BOSCH
  • Країна-виробник: Польща
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: SPS2IKI02E
  • Вага: 38.94 кг.
  • Габарити: 51x89x68 см.
  • Короткий опис:

    Тип - окремостояча, завантаження - 9 комплектів посуду, А+, кількість програм - 4, 4, 48 дБ, 84.5 см, 45 см, 60 см, Колір - нержавіюча сталь

Опис BOSCH SPS2IKI02E

Зручна панель керування

Посудомийна машина Bosch SPS2IKI02E відрізняється неймовірно економною роботою і високими експлуатаційними якостями. Для налаштування робочих параметрів вона обладнана електронною панеллю керування, яка дозволяє легким рухом руки вибрати програму, температурний режим та інші параметри. При цьому сучасний дисплей відобразить всю робочу інформацію і не дасть помилитися.

Сучасний двигун

В основі посудомийної машини лежить сучасний двигун EcoSilence Drive, який відрізняється високою продуктивністю і довгим експлуатаційним терміном. Крім цього його робота не викликає дискомфорту, оскільки рівень шуму не підіймається вище 48 дБ. Це дозволить зберегти в будинку атмосферу тиші та затишку.

Система захисту від протікання

Розробники обладнали Bosch SPS2IKI02E сучасною системою AquaStop, яка забезпечить надійний захист від протікань. Вона складається зі шланга в захисній оболонці, запобіжного клапана і піддону з поплавком-вимикачем. Така конструкція не дозволить затопити кухню і сусідів знизу.

Корисне програмне забезпечення

Завдяки 4 температурним режимам і 4 програмами мийки посудомийна машина легко справляється практично з будь-яким завданням. Інтенсивна мийка дозволяє швидко очистити посуд навіть від найсерйозніших забруднень. Економічна програма значно знизить споживання ресурсів, а експрес-програма заощадить час.

Виняткова практичність

Bosch SPS2IKI02E має лаконічний дизайн приємною сірого забарвлення, який чудово доповнить кухонний інтер'єр. Незважаючи на відносно невеликі розміри посудомийна машина легко вміщує в собі до 9 комплектів посуду. Причому внутрішня корзина дозволяє зручно розмістити тарілки, чашки, столові прилади та інше кухонне приладдя.

Відмінні експлуатаційні якості

Завдяки спеціальній системі індикації ви завжди зможете дізнатися про завершення процесу мийки, брак солі та ополіскувача, ступень завантаження та інші важливі елементи. Разом з тим система автоматично визначає вид мийного засобу і рівномірно його розчиняє за допомогою технології DosageAssist, що дає можливість досягати чудових результатів.

Характеристики BOSCH SPS2IKI02E

Основні
Витрата води за цикл, л 11.5
Кількість комплектів посуду 9
Кількість програм мийки 4 (Інтенсивна 70 °C, Нормальна 65 °C, Економічна 50 °C, Швидка 45 °C)
Класи ефективності
Управління поворотні перемикачі
Сенсор чистоти води
Індикатор наявності солі
Індикатор наявності ополіскувача
Дисплей ✔ світлодіодний
Функції
Інші функції корзина для столових приборів
AquaStop
Механізм Servolock для закриття дверцят без зусиль
Теплообмінний апарат
Автоматична система визначення виду миючого засобу
Технологія поперемінної подачі води
Електроніка регенерації
Фізичні
Габарити
Тип окремостояча
Клас енергоспоживання A+
Рівень шуму 48 дБ
Особливості GlassProtec
ActiveWater
DosageAssist
EcoSilence Drive
трирівнева самоочисна система фільтрації
два коромисла DuoPower
Висота 84.5 см
Ширина 45 см
Глибина 60 см
Колір нержавіюча сталь