Посудомийна машина Bosch SRV2XMX01K

Код товару: 1220575
Немає в наявності
  • Інформація по BOSCH SRV2XMX01K
  • Виробник: BOSCH
  • Країна-виробник: Польща
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: SRV2XMX01K
  • Вага: 30.1 кг.
  • Габарити: 51x87x67 см.
  • Короткий опис:

    Тип - вбудована, завантаження - 10 комплектів посуду, A+, кількість програм - 4, 4, 47 дБ, 81.5 см, 44.8 см, 55 см, Колір - білий

Опис BOSCH SRV2XMX01K

Основні переваги та особливості моделі SRV2XMX01K:

Вузька, повністю інтегрована посудомийна машина з інноваційним тихим двигуном, висувним коробом для столового приладдя і рядом інших корисних функцій та програм.

  • Безщітковий двигун EcoSilence Drive, завдяки чому досягається низький рівень шуму (46 дБ). Надзвичайно тиха робота!
  • ExtraDry - додаткова функція для особливо інтенсивного сушіння пластикового та скляного посуду.
  • RackMatic - система регулювання коробу по висоті в межах 5 см, що допоможе оптимізувати простір посудомийної машини.
  • Третій висувний короб VarioDrawer для столових приладів та невеликого кухонного начиння.
Залиште ручне миття посуду у минулому!

Завдяки посудомийним машинам Bosch ви не лише збережете свій час, а й оптимізуєте споживання води, що істотно заощадить ваші витрати. Посудомийна машина здатна мити посуд при високих температурах, що неможливо у разі ручного миття. Отже, ваш посуд буде значно чистішим!

ExtraDry: ідеальне просушування пластикового посуду

Пластикові вироби в посудомийних машинах часто після миття залишаються вологими. Саме тому посудомийні машини Bosch пропонують програму ExtraDry. Вона підвищує температуру кінцевого полоскання та подовжує час просушування. Таким чином, навіть пластикові вироби, такі як дитячі пляшки або посуд для пікніка стають абсолютно чистими і сухими.

VarioDrawer: третій висувний короб для столового приладдя

Буває, що до посудомийної машини не поміщаються всі предмети посуду через її незручну конфігурацію. Короб VarioDrawer – це додатковий рівень в верхньому відділі посудомийних машин, який вирішує цю проблему. Короб ідеально підходить для столових приладів та невеликого кухонного начиння, такого як черпак, вінчик і навіть кавових чашок для еспресо. Це дає вам більше гнучкості при завантаженні вашої посудомийної машини і залишає більше місця в нижній корзині.

Двигун EcoSilence Drive: надзвичайно тихе миття посуду

Посудомийні машини з двигуном EcoSilence Drive забезпечують високу якість миття з низьким рівнем шуму. Прилади з EcoSilence Drive обладнані безшумним, безщітковим, економним двигуном, який оптимально зменшує шум тертя, забезпечуючи таким чином більш плавне, тихе функціонування та високий клас енергоефективності.

RackMatic: місце для високих предметів посуду

Місткий верхній короб можна регулювати за висотою в межах 5 см. Система RackMatic дозволяє налаштовувати висоту у трьох положеннях. Тарілки для піци чи фужери на високій ніжці — ця система дозволяє створювати додаткове місце для високих предметів посуду у верхньому або нижньому коробі. Зручно, що короб можна регулювати, коли він повністю завантажений!

InfoLight: додатковий індикатор ходу програми

Під час циклу миття InfoLight проектує червоне світло на підлогу, щоб ви знали, коли ваша посудомийна машина працює. Світло вимикається, коли цикл миття завершено. Таким чином, ви завжди в курсі, коли можна витягати чистий посуд з посудомийної машини.

AquaStop: надійний захист від протікань

Зазвичай, несправності техніки трапляються в найнеочікуваніший момент і коштують вам як грошей, так і дорогоцінного часу. Посудомийні машини оснащені системою AquaStop, що складається зі спеціального шланга в захисній оболонці, запобіжного клапана і піддона, розташованого в нижній частині, з поплавковим вимикачем. Вся система забезпечує надійний захист від протікання. Отримайте прекрасні результати, на які ви можете покладатися день за днем!

Технологія оптимального використання води ActiveWater

Bosch винайшов нову унікальну систему миття ActiveWater, яка дозволяє максимально ефективно використати кожну краплю води. На основі таких параметрів як швидке нагрівання, оптимізована система фільтрації, цільовий розподіл води та збільшена потужність насосу і складається формула ActiveWater: менше води та енергії, більше потужності. Посудомийна машина ActiveWater здатна вимити 14 комплектів посуду, використовуючи лише 10 літрів води при перебігу програми “Економічна 50°C”. Також всі машини ActiveWater можуть під’єднуватися до системи постачання гарячої води, і в такому випадку рівень споживання енергії складає лише 0.6 кВт/год. для програми “Економічна 50°C”.

DossageAssist: ефективне використання засобів для миття

Засіб для миття розміщується у диспенсері зверху на дверцятах. Перед початком процесу миття він падає в спеціальну кювету у верхньому коробі, що гарантує його ретельне розчинення завдяки чіткому спрямуванню на нього струменів води.

Автоматичні програми для кращого результату миття

Неправильний вибір програми марнує не тільки час, а й воду та електроенергію. Автоматичні програми самостійно регулюють температуру води та час полоскання протягом миття посуду, відповідно до ступеню забруднення та об'єму завантаження. Це означає, що за допомогою автоматичних програм ви використовуєте стільки води, скільки потрібно для досягнення найкращих результатів. Правильне миття для кожного завантаження – і все це лише одним натисканням кнопки!

DuoPower: чудова якість миття по всій камері посудомийної машини

Унікальний тандем з двох хвилеподібних коромисел DuoPower у верхньому коробі піклується про оптимальні результати миття вашого посуду, забезпечуючи доступ води до усіх закутків короба. Завдяки таким надточним процесам ходу програми, ваш посуд буде вимито бездоганно.

Характеристики BOSCH SRV2XMX01K

Основні
Тип установки вбудована
Витрата води за цикл 9.5 л
Витрати води за рік 2660 л
Кількість комплектів посуду 9
Кількість програм мийки 4 ( "Інтенсивна 70°C", "Стандартна 65°C", "Економічна 50°C", "Швидка 45°C")
Класи ефективності
Управління
Тип управління сенсорний
Дисплей
Індикатор наявності солі
Індикатор наявності ополіскувача
Таймер відстрочки запуску ✔ (3 - 6 - 9 год)
Функції
Особливі Гідравлічна система ActiveWater
Система рівномірного розчинення миючого засобу DosageAssist
Система Servolock для "м'якого" відкривання / закривання дверцят
Теплообмінник
Електроніка регенерації
Два коромисла DuoPower в верхньому коробі
Автоматичне визначення виду миючого засобу
Двигун EcoSilence Drive
Звуковий сигнал
Система AquaStop
Індикатор ходу програми InfoLight
Металева пластина для захисту нижньої поверхні стільниці від пари
сенсор контролю чистоти води aquaSensor, сенсор завантаження
трирівнева самоочисна система фільтрації
Система захисту скла glassProtec
Технологія поперемінної подачі води
регулювання висоти задньої ніжки з фронту
Додатково
Річне споживання електроенергії 220 кВт/рік
Короби для посуду Короба XXL
Верхній короб із можливістю регулювання по висоті
2 складні решітки для тарілок у нижньому коробі
2 відкидні полички для чашок у верхньому коробі
Короба Vario
Полиця для столових приборів у верхньому коробі
Фізичні
Габарити ( ВxШxГ ) 81.5 x 44.8 x 55
Клас енергоспоживання A+
Рівень шуму 48 дБ
Колір білий