Посудомийна машина Hansa ZWM556BH

Код товару: 1290045
Під замовлення
12273 Грн
  • Інформація по Hansa ZWM556BH
  • Виробник: Hansa
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: ZWM556BH
  • Вага: 25 кг.
  • Габарити: 50x45x45 см.
  • Короткий опис:

    Тип - окремостояча, завантаження - 6 комплектів посуду, A+, кількість програм - 5, 5, 49 дБ, 43.8 см, 55 см, 50 см, Колір - чорний

Опис Hansa ZWM556BH

Для маленької кухні

Немає місця для розміщення повнорозмірної посудомийної машини? Не проблема, настільна техніка Hansa ZWM556 – прекрасний вибір, з яким ваш посуд буде сяяти чистотою. Розміщуючи до 6 комплектів посуду одночасно, вона впорається із забрудненнями будь-якої складності, досягаючи рекордної температури 70 градусів. Складні елементи кошика відкривають додаткові можливості для розміщення великих каструль і сковорідок.

На всі випадки

Автоматичні програми дозволяють розділити посуд за рівнем забрудненості і вимити кожну на відповідному режимі. Використовуйте програму інтенсивного миття для найскладніших забруднень, делікатний режим для скла і крихкого посуду, експрес для швидкого ополіскування легких забруднень і еко для ще більшої економії. Конденсаційна сушка позбавить вашу посуд від плям і патьоків води, не витрачаючи при цьому електроенергію.

Комфорт в управлінні

З додатковими можливостями Hansa ZWM556 вам не слід турбуватися про наявність солі або ополіскувача, індикатори повідомлять, коли необхідно поповнити запас. Система відстрочки старту на 2, 4 або 8 годин дозволить запускати процес у зручний час, протягом дня або вночі, коли тариф на електроенергію мінімальний. Після закінчення режиму мийки машина подасть звуковий сигнал і посуд знову готовийа до використання.

Характеристики Hansa ZWM556BH

Тип окремостояча
Завантаження 6 комплектів посуду
Клас енергоспоживання A+
Кількість програм 5
Кількість температурних режимів 5
Рівень шуму 49 дБ
Особливості сигнал про завершення програми
Програми швидка
Висота 43.8 см
Ширина 55 см
Глибина 50 см
Колір чорний
Також шукають компактні настільні