Багатофункціональний пристрій Epson L14150 Фабрика печати c WI-FI (C11CH96404)

Код товару: 1131621
Під замовлення
32461 Грн
  • Інформація по EPSON C11CH96404
  • Виробник: EPSON
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: L14150 Фабрика печати c WI-FI
  • Код виробника: C11CH96404
  • Вага: 30 кг.
  • Габарити: 56x44x32 см.
  • Короткий опис:

    струйний, кольоровий, A3, 4800 х 1200, Друк моно - 17 ст/хв, Друк кол. - 9 стор/хв, Сканер - планшетний, протяжний, Подача - 250 аркушів, Вивід - 30 аркушів, USB, Wi-Fi, Ethernet, СБПЧ - є, 12 Вт

Опис EPSON L14150 Фабрика печати c WI-FI

Бескартріджная система - великий ресурс друку

Бескартріджние пристрої Epson використовують чорнильні контейнери замість картриджів. Їх обсяг в 10 разів перевищує обсяг стандартних картриджів, завдяки чому все з одного комплекту контейнерів можна роздрукувати до 7500 ч / б і 6000 кольорових отпечатков1.

Інноваційна система заправки чорнила «Key Lock»

Система «Key Lock» не дасть переплутати кольори при заправці. Секрет нової системи заправки в унікальній формі носика контейнера, яка сумісна тільки з відповідним за кольором заправних отвором за принципом ключа із замком.

Нові контейнери з вбудованим клапаном від проливання

Контейнери з чорнилом для моделей серії L мають внутрішній клапан, який захищає від випадкового проливання при перевертанні контейнера. Клапан відкривається тільки при установці контейнера в отвір для заправки, після чого чорнило починають надходити всередину друкуючої системи. Як тільки ви виймаєте контейнер із заправного отвору - клапан блокує подачу чорнила, виключаючи можливість випадкового проливання.

Чіткий текст і графіка як на лазерному принтері

Для чорно-білого друку модель використовує пігментні чорнило Epson чорного кольору, які забезпечують:

Чіткий текст і графіку на звичайному папері;

Миттєве висихання відбитків;

Стійкість до потрапляння вологи і виділенню маркером.

Змінна ємність для відпрацьованого чорнила

МФУ Epson L14150 - пристрій для бізнесу, розраховане на досить високі навантаження друку. Для того щоб не возити пристрій в сервісний центр при заповненні ємності для відпрацьованого чорнила, ми відразу оснастили його змінною ємністю, яку користувач може з легкістю замінити самостійно.

Бездротове підключення по Wi-Fi

Основні переваги бездротової друку - економія місця на робочому столі і друк з будь-якої точки дому та офісу. Підключіться до будь-якого пристрою з підтримкою Wi-Fi і використовуйте максимум можливостей бездротового роботи з принтером - друкуйте і сканувати документи і фотографії віддалено.

Підключення по мережі Ethernet

Цей пристрій дає можливість мережевого підключення, що робить його ідеальним рішенням для роботи з декількох ПК в умовах офісу. Причому користувачі зможуть не тільки відправляти завдання на друк, а й сканувати зображення відразу на свій комп'ютер, що заощадить їх робочий час і прискорить робочий процес.

Друк з мобільних пристроїв

Скачайте і встановіть одне з безкоштовних додатків сервісу Epson Connect і друкуйте або сканувати зображення з ваших мобільних пристроїв, що працюють на базі iOS і Android. Додатки сервісу також дозволяють відправляти на друк документи і фотографії по електронній пошті, вказавши присвоєний принтеру e-mail адресу (E-mail print).

Лотки для різних типів паперів

Epson L14150 оснащений декількома лотками для завантаження паперу: фронтальний призначений для А4 формату, задній лоток розрахований на завантаження носіїв аж до А3 формату, що дозволяє одночасно працювати з різними форматами і типами паперів. Якщо ви друкували документи формату А4, а потім хочете надрукувати А3, вам не доведеться виймати папір і завантажувати замість неї нову. Просто задайте тип і формат паперу в драйвері пристрою, і воно саме визначить лоток, відповідний для друку потрібних вам матеріалів.

Автоподатчик для сканування документів (ADF)

МФУ обладнано планшетним сканером А4 формату для сканування фото і документів посторінково, а також автоподатчиком, призначеним для обробки багатосторінкових документів (до 35 аркушів).

Зручне управління з сенсорним екраном 6,1 см

Ви можете налаштовувати бездротове з'єднання по Wi-Fi або підключатися до мобільних пристроїв без використання ПК завдяки зручному сенсорному РК-екрану діагоналлю 6,1 см.

Крім того, з панелі управління можна запускати копіювання і сканування, а також виконувати сервісні команди, такі як перевірка і прочистити сопла.

Автоматичний двосторонній друк A4

Функція автоматичного двостороннього друку дозволяє економити час користувача при друку з обох сторін аркуша і папір. Досить вибрати функцію в меню драйвера.

Відправлення та отримання факсимільних повідомлень

Незважаючи на компактні розміри, дане МФУ володіє не тільки функціями принтера-сканера-копіра, але включає в себе вбудований кольоровий факс. Ви зможете відправляти і отримувати факсимільні повідомлення в кольорі або в ч / б в автоматичному режимі або після розмови з абонентом, підключивши до пристрою телефонну трубку.

Висока якість друку і надійність

Завдяки унікальній технології друку Epson Micro Piezo Heat-Free і точному контролю тиску в ємностях з чорнилом ви завжди отримуєте відбитки чудової якості. Спеціально розроблені матеріали, на основі яких виготовлені компоненти пристрою, забезпечують довгий термін служби принтера і роботу без поломок.

Характеристики EPSON L14150 Фабрика печати c WI-FI

Також шукають широкоформатні
Важливо сканер формату А4
Тип МФУ струйний
Технологія друку струменева
Тип друку кольоровий
Призначення для офісу
Максимальний формат друку A3
Максимальна роздільна здатність, dpi 4800 х 1200
Фотодрук є
Час виходу першої сторінки 5.5 сек
Швидкість монохромного друку 17 ст/хв
Швидкість кольорового друку 9 стор/хв
Додаткові функції при друкуванні друк на конвертах
Максимальна швидкість монохромного копіювання 10 ст/хв
Роздільна здатність при копіюванні, dpi 2400 x 1200
Максимальна кількість копій 99 шт
Масштабування 25 - 400 %
Тип сканера планшетний, протяжний
Оптична роздільна здатність сканера 1200 х 2400
Розмір області що сканується 216 x 297 мм
Тип факсу кольоровий
Швидкість модему 33.6 Кбіт / с
Об'єм пам'яті факсу 60 номерів
Кількість лотків для подачі 2
Місткість лотків для подачі 250 аркушів
Місткість вихідного лотка 30 аркушів
Модуль автоматичного двостороннього друку так
Щільність паперу 64 - 256 г/м²
Підтримувані розміри паперу (основний лоток) A4
Параметри дисплея 6.8"
Тип дисплея кольоровий
Інтерфейси Wi-Fi
Сумісний оригінальний картридж C13T04D100
Підтримувані ОС Windows
Вбудоване СБПЧ є
Максимальна споживана потужність 12 Вт
Ширина 498 мм
Висота 245 мм
Глибина 358 мм
Вага 9.7 кг
Колір чорний