Багатофункціональний пристрій Epson L3150 c WiFi (C11CG86409)

Код товару: 922371
Немає в наявності
  • Інформація по EPSON C11CG86409
  • Виробник: EPSON
  • Країна-виробник: Таїланд
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: L3150 c WiFi
  • Код виробника: C11CG86409
  • Вага: 5.679 кг.
  • Габарити: 44x26x41 см.
  • Короткий опис:

    струйний, кольоровий, 5760 x 1440, Друк моно - 33 ст/хв, Друк кол. - 15 ст/хв, Сканер - планшетний, Подача - 100 аркушів, Вивід - 30 аркушів, USB, СБПЧ - є, 12 Вт

Опис EPSON L3150 c WiFi

Багатофункціональний пристрій EPSON L3150 c WiFi (C11CG86409)

Epson L3150 - це МФУ 3-в-1 (принтер, сканер і копір) нового покоління з фронтальними ємностями для поповнення чорнила, чорнильними контейнерами з вбудованим клапаном від випадкового проливання і вдосконаленою системою заправки «Key Lock». Додатковою перевагою Epson L3150 служать можливість бездротової роботи з мобільних пристроїв на базі iOS і Android. Завдяки функції Wi-Fi Direct.

«Key Lock» - унікальна система безпомилкової заправки чорнила. Процес поповнення чорнильних ємностей став ще зручніше - контейнери різних кольорів мають різну форму носика для заправки, яка підходить тільки до одного заправного отвору за принципом ключа із замком.

Клапан «Ink Lock» - ні краплі мимо. Чорнильні контейнери нового покоління оснащені спеціальним вбудованим клапаном, що захищає від випадкового проливання. При установці контейнера в отвір для заправки клапан відкривається, і чорнило починають надходити в систему друку. Як тільки ви виймаєте контейнер із заправного отвору - клапан закривається, і чорнило залишаються всередині, навіть якщо контейнер перевернуть.

У 25 разів вигідніше картріджних пристроїв. Контейнери з чорнилом стоять в 2,5 рази дешевше аналогічних картриджів, при цьому чорнила в контейнерах в 10 разів більше, ніж в картриджах. Не обмежуйте себе у пресі, з «Фабрикою друку Epson» ви отримуєте більше чорнила за менші гроші.

Бездротовий друк з Wi-Fi Direct - просто як раз, два, три. Вбудований модуль Wi-Fi Direct дозволяє безпосередньо з'єднати між собою принтер і мобільний пристрій без додаткового проміжної ланки у вигляді роутера. Ваш принтер з'явиться в списку доступних бездротових з'єднань - підключіться до нього, потім запустіть один з додатків сервісу Epson Connect. Тепер ви можете друкувати фотографії і документи, сканувати зображення на смартфон, стежити за рівнем чорнила і багато іншого.

Додатки для бездротової роботи. Скористайтеся додатками безкоштовного сервісу Epson Connect для бездротової роботи з мобільних пристроїв на базі iOS і Android. Завантажте відповідну програму на мобільний пристрій: Epson iPrint, Apple - AirPrint, Epson Email Print і Google Cloud Print.

Друкуйте до 3-х років без покупки витратних матеріалів. Вам не буде потрібно купувати додаткові чорнило, тому що в комплект поставки вже входить набір контейнерів з чорнилом. Одного набору контейнерів вистачить для друку до 7500 кольорових і 4500 ч / б документів.

Ексклюзивна панель управління. Дане МФУ забезпечено ексклюзивної панеллю керування, виконаної в синьому кольорі. Дана панель надає вашому друкувального пристрою стильний вигляд і відмінно вписується в будь-який інтер'єр.

Фотографії з полями і без. Epson L3150 друкує не тільки чорно-білі і кольорові документи (з графікою), але і відмінно справляється з печаткою фотографій до формату А4. Оригінальні чорнило і технологічна друкуюча головка Epson Micro Piezo забезпечують яскраві кольори і чіткі деталі на фотографіях - як з полями, так і без (друк «в край»).

Висока якість друку і надійність. Завдяки унікальній технології друку Epson Micro Piezo і точному контролю тиску в ємностях з чорнилом ви завжди отримуєте відбитки чудової якості. Спеціально розроблені матеріали, на основі яких виготовлені компоненти пристрою, забезпечують довгий термін служби принтера і роботу без поломок. На Epson L3150 дається офіційна гарантія від виробника, яка становить 12 місяців або 30000 відбитків.

Характеристики EPSON L3150 c WiFi

Основні
Формат пристрої A4
Технологія друку струменевий
Кольоровість кольоровий
Друк
Швидкість чорно - білого друку 33 ст/хв // Скорость черно-белой печати A4 (ISO) 10 стр/мин
Швидкість кольорового друку 15 ст/хв // Скорость цветной печати A4 (ISO) 5 стр/мин
Швидкість друку , 10х15 см 69 сек/фото
Макс. дозвіл, dpi 5760x1440
Мінімальний обсяг краплі 3 pl
Тип чорнила водорозчинні
Друк без полів ✔ до формата А4
Мін. щільність паперу 64 гр/м2
Макс. щільність паперу 256 гр/м2
Копіювання
Дозвіл копіювання 1200х2400
Сканування
Тип матриці CIS
Розподільна здатність сканера 1200х2400 dpi
Ресурс ч / б картриджа 3600 ст / Ресурс стартового набора чернил
Ресурс кольорового картриджа 6500 ст / Ресурс стартового набора чернил
Витратні матеріали контейнери серії C13T00S
Лотки
Подача паперу 100 ст
Інтерфейси
Провідні інтерфейси USB 2.0
Бездротові інтерфейси Wi-Fi
Додатково
Підтримка ОС MAC OS X
Windows
Типи друкованих носіїв фотопапір
Комплектація USB кабель в комплект не входить
Додаткова інформація з системою заправки «Key Lock»
чотириколірна система друку
Фізичні
Колір чорний
Габарити (ШхГхВ) 375 x 347 x 179
Вага 3.9 кг